رفتن به مطلب
khalooei

مشکلات خروجی گرفتن اکسل RsForm

پست های پیشنهاد شده

باسلام

من یک نسخه از Rsform رادارم و مشکل اصلی آن خروجی گرفتن از جداول فارسی است...

مثلا وقتی خروجی میگیرد در اکسل به صورت علامت سوال هستند آیا برای شماهم اینطوری است؟؟

اگر ممکن است لطفا یک راه حل ارائه دهید...

باتشکر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تاحالا کسی این مشکل مواجه شده؟؟؟؟

---------------------------------------------------------------

لینک به ارسال

باتشکر از عضو عزیز تالار

با سلام به همگی دوستان

من خودم با فونت فارسی در خروجی فرم های rsform مشکل داشتم چون حتی خروجی نسخه فارسی rsform نیز فقط در حالت xml فارسی بودند و این حالت هم از لحاظ ظاهر جالب نیست. مقالات زیادی در اینترنت خوندم حتی کامپوننت xform رو هم نصب کردم ولی با اون هم نتونستم حتی در سایت های خارجی xml to excel جستجو کردم و در نهایت به خواست خدا به یک روش خیلی خیلی ساده برای تبدیل xml به excel رسیدم.

راه حل : من نمی دونستم نرم افزار اکسل (2007) خودش به راحتی فایل xml رو باز می کنه فقط کافیه نرم افزار اکسل رو اجرا ک

لینک به ارسال

باتشکر از عضو عزیز تالار

با سلام به همگی دوستان

من خودم با فونت فارسی در خروجی فرم های rsform مشکل داشتم چون حتی خروجی نسخه فارسی rsform نیز فقط در حالت xml فارسی بودند و این حالت هم از لحاظ ظاهر جالب نیست. مقالات زیادی در اینترنت خوندم حتی کامپوننت xform رو هم نصب کردم ولی با اون هم نتونستم حتی در سایت های خارجی xml to excel جستجو کردم و در نهایت به خواست خدا به یک روش خیلی خیلی ساده برای تبدیل xml به excel رسیدم.

راه حل : من نمی دونستم نرم افزار اکسل (2007) خودش به راحتی فایل xml رو باز می کنه فقط کافیه نرم افزار اکسل رو اجرا ک  ...

ولی باز هم خطا اکسل خطا میدهد...

عکس ارسال شد

post-30015-0-41761700-1379251881_thumb.p

لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید ارسال داشته باشید و بعد ثبت نام خود را در سایت کامل نمایید. اگر حساب کاربری در سایت دارید، جهت ارسال با حساب کاربری خود هم اکنون وارد سایت شوید

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• افزودن...