khalooei 10 ارسال شده در شهریور 92 باسلام من یک نسخه از Rsform رادارم و مشکل اصلی آن خروجی گرفتن از جداول فارسی است... مثلا وقتی خروجی میگیرد در اکسل به صورت علامت سوال هستند آیا برای شماهم اینطوری است؟؟ اگر ممکن است لطفا یک راه حل ارائه دهید... باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در شهریور 92 تاحالا کسی این مشکل مواجه شده؟؟؟؟ --------------------------------------------------------------- تاحالا کسی این مشکل مواجه شده؟؟؟؟ تاحالا کسی این مشکل مواجه شده؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در شهریور 92 باتشکر از عضو عزیز تالار با سلام به همگی دوستانمن خودم با فونت فارسی در خروجی فرم های rsform مشکل داشتم چون حتی خروجی نسخه فارسی rsform نیز فقط در حالت xml فارسی بودند و این حالت هم از لحاظ ظاهر جالب نیست. مقالات زیادی در اینترنت خوندم حتی کامپوننت xform رو هم نصب کردم ولی با اون هم نتونستم حتی در سایت های خارجی xml to excel جستجو کردم و در نهایت به خواست خدا به یک روش خیلی خیلی ساده برای تبدیل xml به excel رسیدم.راه حل : من نمی دونستم نرم افزار اکسل (2007) خودش به راحتی فایل xml رو باز می کنه فقط کافیه نرم افزار اکسل رو اجرا ک نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khalooei 10 ارسال شده در شهریور 92 باتشکر از عضو عزیز تالار با سلام به همگی دوستان من خودم با فونت فارسی در خروجی فرم های rsform مشکل داشتم چون حتی خروجی نسخه فارسی rsform نیز فقط در حالت xml فارسی بودند و این حالت هم از لحاظ ظاهر جالب نیست. مقالات زیادی در اینترنت خوندم حتی کامپوننت xform رو هم نصب کردم ولی با اون هم نتونستم حتی در سایت های خارجی xml to excel جستجو کردم و در نهایت به خواست خدا به یک روش خیلی خیلی ساده برای تبدیل xml به excel رسیدم. راه حل : من نمی دونستم نرم افزار اکسل (2007) خودش به راحتی فایل xml رو باز می کنه فقط کافیه نرم افزار اکسل رو اجرا ک ... ولی باز هم خطا اکسل خطا میدهد... عکس ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر