irantechnic 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان من روی لوکال یه سایت طراحی کردم و بعد با استفاده از akeeba ازش بک آپ گرفتم وقتی روی هاست انتقال میدم کلیه قسمت های java از کار میفته! نه عکس ها لود میشه و. نه تب ها و نه منوی accordion با استفاده از روش انتقال فایل و ایمپورت دیتابیس هم این مشکل را دارم به نظرتون مشکل از کجاست؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما یعنی موقع نصب این اتفاق می افتد؟ اصلن هیچ مرحله ای جلو نمی رود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
irantechnic 0 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما یعنی موقع نصب این اتفاق می افتد؟ اصلن هیچ مرحله ای جلو نمی رود؟ نصب کامل انجام میشه ولی بعد از نصب تب ها و عکس ها و منو درست کار نمی کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! مشکل شما به احتمال زیاد از تداخل جی کوئری میباشد . برخی از افزونه ها از جی کوئری بصورت آنلاین استفاده میکنند و این موضوع در حالت لوکال مشخص نمیشه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر