Alone-boy 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام و درود به تمامی اعضای انجمن جومینا یه قالب می خواستم شبیه قالب سایت pishvaz.ir کسی می تونه کمکم کنه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Alone-boy 0 ارسال شده در شهریور 92 کسی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در مهر 92 (ویرایش شده) سلام دوست عزیز من در زمینه پیاده سازی قالب این وب سایت یا پیاده سازی تمام این وب سایت می تونم کمکتون کنم. ایمیل من : ******************* بحث های تجاری در پیغام خصوصی ------ ویرایش شده مهر 92 توسط محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود به نظر نمیاد سیستم سایت مورد نظر با جوملا بوده باشه یا باید کسی که قالب شبیه این قالب دارد به شما بدهید یا باید سفارش بدید برای شما بر پایه جوملا طراحی بشه. لطفن اسپم ارسال نکنید و بحث های تجاری را در پیغام خصوصی مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر