farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام از دوستان كسي افزونه ايي مي شناسد كه بتوان آمار ريز از بازديد كنندگان گرفت از جمله تعداد بازديد از هر كشور، آمار گيري بصورت نمودار، كلمات كليديي كه با آن وارد سايت شده اند، تعداد ورودي از موتور جستجوها به تفكيك ، كه از ياهو بوده يا از گوگل، بازديد از صفحات بصورت درصد و يا تعداد همچين افزونه اي رو قبلا در سايت جومينا ديده بودم اما براي جوملا 1.5 بود من اين افزونه رو براي جوملا 2.5 لازم دارم با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام همون افزونه ای که برای 1.5 هست رو ببینید ورژن جدیدش در سایت سازنده منتشر نشده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام داخل سايت رو ديدم كه آخرين ورژنش com_joomlastats_v3.0.3 هستش كه روي 2.5 نصب نشد و هنگام نصب ارور داد. ارور Fatal error: Call to a member function getCfg() on a non-object نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر