atlas 0 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) phpسلا من یک فرم دارم به زبان که فرم ثبت سفارش هست حالا من می خوام وقتی که ثبت سفارش از طرف کاربر زده شد یک sms هم برای مدیر فروشگاه هم بره چی باید کنم میشه کمک کنید ویرایش شده شهریور 92 توسط مصطفی صفرعلی لطفا" در هنگام ایجاد تاپیک از عنوان مناسبی استفاده فرمایید / عنوان تاپیک اصلاح شد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام فرم رو خودتون طراحی کردین؟ منظورم اینه کدنویسی بلدین؟ اگر بلدین باید وب سرویس پنلی که میخوایین از طریق اون پیامک ارسال کنید رو ببینید و از طریق اون به پنل وصل و پیامک ارسال کنید... اگر بلد نیستین اول باید php بلد باشین بعد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
atlas 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام فرم رو خودتون طراحی کردین؟ منظورم اینه کدنویسی بلدین؟ اگر بلدین باید وب سرویس پنلی که میخوایین از طریق اون پیامک ارسال کنید رو ببینید و از طریق اون به پنل وصل و پیامک ارسال کنید... اگر بلد نیستین اول باید php بلد باشین بعد من می تونم فذمی رو طراحی کنم که با ایمیل بره ولی اس ام اس کار نکردم خیلی کاره سخت کدش جایی نیست من بگیرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام به دنبال مقالات مرتبط با اتصال به وب سرویس و ... بگردید در سامانه های پیامکی هم معمولا راهنمای اتصال به وب سرویس قرار داده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر