shosseint 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام تو قسمت تنظیمات قالب تنظیماتی نداشت که بتونم کپی رایت قالبمو حذف کنم میخواستم بپرسم راهی برای حذفش هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام به ادرس زیر برو و کپی رایت رو ویرایش کن templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_links.php 1 واکنش ها : shosseint نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shosseint 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام به ادرس زیر برو و کپی رایت رو ویرایش کن templates\yougrids\yjsgcore\yjsg_links قالب من اسمش you vida هست نه you gride نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 دمو انلاین داری؟ 1 واکنش ها : shosseint نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shosseint 1 ارسال شده در شهریور 92 دمو انلاین داری؟ ------------------------------------------------------ ببخشید منظورتونو بد فهمیدم سایتم روی لوکاله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 داخل پوشه قالبتون یه جایی فیل های php رو ذخیره کردن اونجا بگردید و یه فایل مثل yjsg_links با پسوند php پیدا کنید[/size] ------------------------------------------------- اگه پیدا نکردید برنامه Sublime Text 3 رو دانلود و نصب کنید از طرق این برنامه میتونید درون تمام کد های قالبتون جستجو کنید و کد مورد نظر رو پیدا کنید اگر کار باهاش رو بلد نبودید بگید توضیح بدم 1 واکنش ها : shosseint نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shosseint 1 ارسال شده در شهریور 92 ممنون دوست عزیز اگه به مشکل بر خورد کردم بهتون میگمسه شنبه صبح وقت می کنم با این نرم افزار کار کنمموفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر