bewran 3 ارسال شده در شهریور 92 دوستان خوبم سلام من یە افزونە میخوام کە مطلب را برای شبکەهای اجتماعی ارسال کند ، با این تفاوت کە همراه آیکون شبکەهای اجتماعی آیکون پرینت، ایمیل کردن و پدف را داشتە باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما آیکن pdf رو باید یک افزونه ی جدا نصب کنید شبکه های اجتماعی هم کلی افزونه است فقط یه سرچ کوچک تو تالار یا نت می خواد اینکه با هم باشن به نظرم باید دو افزونه رو ادغام کرد یعنی کد نویسی می خواد ولی جوملا پرینت و ارسال ایمیل را بطور خودکار داراست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما آیکن pdf رو باید یک افزونه ی جدا نصب کنید شبکه های اجتماعی هم کلی افزونه است فقط یه سرچ کوچک تو تالار یا نت می خواد اینکه با هم باشن به نظرم باید دو افزونه رو ادغام کرد یعنی کد نویسی می خواد ولی جوملا پرینت و ارسال ایمیل را بطور خودکار داراست سلام دوبارە من چند تایی رو نصب کردم ولی همشون یە مشکل دارند وقتی کە میخوای مطلبی رو بفرستی رو فیسبوک عکس خود مطلب رو نشون نمیدە و برای انتخاب تنها سە تا عکس رو کنار مطلب برای انتخاب میزارە نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوبارە من چند تایی رو نصب کردم ولی همشون یە مشکل دارند وقتی کە میخوای مطلبی رو بفرستی رو فیسبوک عکس خود مطلب رو نشون نمیدە و برای انتخاب تنها سە تا عکس رو کنار مطلب برای انتخاب میزارە دوستان کسی راه حلی دارە واسە مشکل من؟ وقتی روی آیکون انتشار در فیسبوک برای انتشار مطلبی کلیک میکنم همراه مطلب تنها سە تا عکس رو میدە کە انتخاب کنم و عکسی را کە مربوط بە مطلب است همرا این سەتا عکس نشان دادە نمیشود ، یعنی برای همە مطالب کە روی فیسبوک میخوام قرار بدم تنها سە عکس تکراری رو پیشنهاد میدە. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر