kavoosi126 0 ارسال شده در شهریور 92 مشکل من اینه که بعد از اضافه شدن مطالب جدید در سایت ، مطالب نشون داده نمیشن.. این در حالیه که وقتی مطالب قبلی رو کپی میکنم نشون داده میشه! حتی بعد از لینک دادن دستی مطالب جدید به صفحه 404 هدایت میشه.. خواهشا راهنماییم کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام موارد زیادی هست که ممکنه عدم رعایت اونها باعث بشه مطلب نشون داده نشه مثل ویژه نکردن مطلب اگر قرار باشه در منوی نمایش مطالب ویژه شده نمایش داده بشه یا عدم انتخاب مجموعه برای نمایش مطلب از مجموعه موردنظر در تنظیمات منو یا عدم انتشار مطلب و یا مجموعه ای که مطلب در آن قرار دارد ، درست نبودن سطح سترسی ، اختلاف ساعت سرور و .... موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : kavoosi126 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavoosi126 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام موارد زیادی هست که ممکنه عدم رعایت اونها باعث بشه مطلب نشون داده نشه مثل ویژه نکردن مطلب اگر قرار باشه در منوی نمایش مطالب ویژه شده نمایش داده بشه یا عدم انتخاب مجموعه برای نمایش مطلب از مجموعه موردنظر در تنظیمات منو یا عدم انتشار مطلب و یا مجموعه ای که مطلب در آن قرار دارد ، درست نبودن سطح سترسی ، اختلاف ساعت سرور و .... موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از اینکه ایقدر سریع جواب دادید.. تمام موارد رو با مطالبی که نشون داده میشن چک کردم.. مثلا انتخاب مجموعه یا انتشار و ویژه شدن همینطور سطح دسترسی و .. ولی مشکل همچنان پابرجاست.. اگه امکانش هست من رمز مدیریت رو در پیام خصوصی اعلام کنم تا راهنماییم کنید.. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود چک کردید که آیا اضافه میشه ولی در صفحه اصلی نمایش میده یا نه؟ کلن چند مطلب و صفحه دارید؟ ادرس سایت هم قرار بدید چک بشه 1 واکنش ها : kavoosi126 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام مواردی که جناب میری اشاره کردند رو انجام بدید اگر مشکل حل نشد و مایل بودید میتونید اطلاعات ورود به مدیریت جوملاتون رو برام پیام خصوصی کنید ، در اولین فرصت بررسی خواهم کرد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : kavoosi126 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavoosi126 0 ارسال شده در شهریور 92 با تشکر از همه دوستان.. مشکل من شکر خدا حل شد.. جهت ارائه به رفقا مشکل از فعال نبودن پلاگین سیستم کد - زبان بود.. هرچند دقیقا نمیدونم کارش چیه چون در قسمت تنظیمات کلی سایت در قسمت SEO اون قسمت یونیکد زبان دوم رو تیک زده بودم لازم بود پلاگین فعال باشه.. اما مشکل دیگه ای که باهاش مواجه شدم اینه که وقتی میخوام برای یه ماژول یه موقعیت انتخاب کنم فقط موقعیت هایی از قالب سایتو نشون میده که فعالن! یعنی خالی نیستن.. در حالی که من در قسمت انتخاب های بالا هیچ گونه فیلتری رو اعمال نکردم بازم ممنون از انجمن خوب و فعال جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام بهتر بود این سوال رو در تاپیک جدید مطرح میکردید ! اما بطور خلاصه ، شما اگر میدونید قالبتون چه موقعیتهایی داره میتونید نام موقعیت رو بطور مستقیم داخل فیلد موقعیت وارد کنید چنانچه در این مورد سوال دیگری دارید در تاپیک جدید مطرح کنید در خدمتتون خواهیم بود موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر