hosseintv 0 ارسال شده در شهریور 92 1-سلام دوستان من از قالب JoomSpirit 76 اما مطالب ویژه رو در صفحه اصلی نشون نمیده برای رفع مشکل چکار کنم؟ (صفحه پیفرض رو دوباره تنظیم کردم باز هم نشد) 2- برای ایجاد کادر دور ماؤول چه کنم ؟ چون ماژول ها فقط با عنوان از هم جدا هستن و معلوم نمیشه که چند ماژول اند 3- من قبلا از قالب بیسیک استفاده میکردم که دو موقعیت ماژول به طور افقی کنار هم بودند اگه از یک موقعیت استفاده نمیشد و ماژول دیگه عریض بود میتوانست از فضای موقعیت دیگه استفاده کنه ولی قالب جدبدم اینطور نیست مثلا به موقیت اندازه 100 پیکسل داده شده و اگه تبلیغ با غرض بیشتری باشه سازگار نیست چه کنم مثل قبلی بشه؟ ممنون میشم کمک کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در اين طور موارد بهتره كه لينك سايت رو بگذاريد. اما براي مورد دوم مي توانيد از كلاس هاي ماژول استفاده كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 1-سلام دوستان من از قالب JoomSpirit 76 اما مطالب ویژه رو در صفحه اصلی نشون نمیده برای رفع مشکل چکار کنم؟ (صفحه پیفرض رو دوباره تنظیم کردم باز هم نشد) 2- برای ایجاد کادر دور ماؤول چه کنم ؟ چون ماژول ها فقط با عنوان از هم جدا هستن و معلوم نمیشه که چند ماژول اند 3- من قبلا از قالب بیسیک استفاده میکردم که دو موقعیت ماژول به طور افقی کنار هم بودند اگه از یک موقعیت استفاده نمیشد و ماژول دیگه عریض بود میتوانست از فضای موقعیت دیگه استفاده کنه ولی قالب جدبدم اینطور نیست مثلا به موقیت اندازه 100 پیکسل داده شده و اگه تبلیغ با غرض بیشتری باشه سازگار نیست چه کنم مثل قبلی بشه؟ ممنون میشم کمک کنید! با سلام لطفا" هر سوال را در تاپیکهای جداگانه مطرح کنید . قوانین ...! در هر صورت برای مورد اول ، نوع منو رو نمایش مطالب ویژه شده انتخاب کنید و در تنظیمات آن مجموعه های موردنظرتون رو انتخاب کنید برای مورد دوم در تاپیک جدید مطرح کنید و آدرس سایتتون رو قرار بدید برای مورد سوم قالبتون طراحیش بصورت عادی انجام شده . میتونید موقعیتهاتون رو بصورت درصدی طراحی کنید و یا اینکه یه موقعیت جدید به تناسب نیازتون ایجاد کنید و یا اینکه از کلاس ماژول استفاده کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر