BlackStar 26 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان کامپوننتی هست برای ویدیو بنام allvideoshare کامپوننتی جامع و مرتب برای مدیریت ویدیو این کامپوننت تقریبا همه چیزی که نیاز هست رو داره... تنها چیزی که نداره قابلیت دانلود هست یعنی اگه زیر پلیر یک دکمه برای دانلود ویدیویی که داره پخش میشه میبود خیلی عالی میشد. برای دیدن دموش میتونید اینجا برید: http://allvideoshare.mrvinoth.com/live-demo همون بالا لینک دانلود هم داره حالا دوستان افزونه نویس اگه کاری نداره و ساده هست یه ویرایشی انجام بدن تو افزونه که این قابلیت بهش اضافه شه اگه هم که کار سختیه بگید که هزینش چقدر میشه و چقدر طول میکشه دوستانی که میخوان با دریافت مبلغ انجام بدن خواهشا پخ کنن خواهشا یه بار کامل افزونه رو نصب و بررسی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در شهریور 92 دوستان، مدیران، سروران نمیدونم چرا من هر چی اینجا مشکل مطرح میکنم کسی جوابگو نیست 6 پست اخیرم همه بی جواب مونده! نمیدونم شاید سوالام خیلی تخصصیه با من بدشانسم.. نه گله ای هست نه انتظاری بالاخره اینجا هستیم یاد بدیم و یاد بگیریم الزامی تو جواب دادن نیست و کسی رو هم نمیشه مجبور کرد... برای همین بود که این مورد رو حتی حاضرم هزینه ش رو بپردازم ولی انگار جوابش خیلی تخصصیه ممنون یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما خوب ببینید شما درخواستی کوچکی نخواستید درخواست برنامه نویسی دادید دوستان برنامه نویسی فعال جومینا که فقط برنامه نویسی انجام می دهند معمولن در تالار نیستند باید تماس بگیرید برآورد هزینه بشه و ... فکر نکنم مدیران ارشد وقت داشته باشند با آقای انگوتی تماس بگیرید شمار تلفن ایشون در پروفایلشون هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
BlackStar 26 ارسال شده در شهریور 92 خوب بعد از اینکه به دهها نفر پخ زدم به چندین سایت ایمیل زدم هیچکی جواب نداد خودم دست به کار شدم و بعد از تلاش شبانه روزی تونستم لینک دانلود رو اضافه کنم برای منی که آشنا نبودم خوب زیاد وقت گرفت اما مطمئنا کسی که کارش افزونه نویسیه بیشتر از 5 دقیقه وقت نمیگرفت کسی خواست طریقشو بدونه پخ بزنه اینم شاید ششمین سوال و مشکلم تو این فاروم بود که هیچکی جواب نداد و خودم کشفیدم که حسن این جواب ندادنها این بود که خودم دست به کار شدم و راهشو فهمیدم هرچند شدیدا وقت گیر بود ما که دیگه تو این فاروم چیزی نمیپرسیم خداحافظ همگی ما رفتیم... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر