hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 سلام به تمام دوستان عزیز من فونت سایت رو عوض کردم اما اعداد انگلیسی به فارسی تغییر نکردن باید چیکار کنم اعداد هم فارسی بشن؟ www.yekta-sms.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محسن 15 4 ارسال شده در شهریور 92 اگه دقت کنی فونت داخل جدول times هست. دلیلش هم اینه که شما به span های داخل جدول اومدی inline استایل دادی. این خط ها رو حذف کنی درست میشه: font-family: times new roman,times; font-size: small; نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 اصلا متوجه نشدم میشه واضح تر بگید چیکار باید کنم؟ این خطی که گفتید کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام زمانیکه جدول رو ایجاد میکنید فونتی رو انتخاب نکنید ، درست میشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 آقا مصطفی مرسی از جوابتون الان فونت اعداد چه فونتی شده؟ خیلی فونت اعداد بد افتاده نمیشه فونت اعداد رو به همون Bhoma که فونت نوشته ها هستش تغییر بدم؟ اون بالای صفحه سمت چپ تاریخ رو ببینید فونت اعدادش رو ببینید فکر میکنم فونتش همون فونت Bhoma باشه که برای سایت تعریف کردم ممنون میشم راهنمائیم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در شهریور 92 مشکل به طور کامل حل شد واقعا آقا مصطفی ی دونست تو انجمن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر