vaezimv 9 ارسال شده در شهریور 92 با سلام هنگام نصب هسته جوملا تو مرحله وارد کردن اطلاعات دیتا بیس با زدن کلید ادامه دیگه مرحله بعدی پیش نمیره و مرورگر همونجا هنگ میکنه . جالبه که این اتفاق روی بعضی از سیستم ها میفته مثلا من روی لب تاپ به راحتی نصب میکنم ولی روی لب تاپ دوستم نصب نمیشه خواهش میکنم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما در تمام سیستم عامل ها دقیقن از یک لوکال استفاده شده بدون تغیر نسخه؟ 1 واکنش ها : vaezimv نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vaezimv 9 ارسال شده در شهریور 92 جناب میری من از اکسمپ استفاده میکنم ، رو لب تاپم اکسمپ نسبه ویندوزم هم 7 هست ، هسته جوملا هم به راحتی نصب میشه همون نسخه رو محل کارکه میبرم رو xp هنگ میکنه . حالا همین نسخه از هسته جوملا رو به دوستم هم دادم که رولب تاپش مثل من ویندوز 7 نصب هست اما ایشون هم نمیوتونه نصب کنه و به مشکل هنگ کردن برخورد میکنه. البته دوتسم ومپ هم که نصب میکنه همین مشکل رو داره با این نسخه لطف میکنید اگه راهنمایی بفرمائید 1 واکنش ها : MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر