kazy2003z 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در زمان نصب جوملا بروی هاست در گام 6 (تنظیمات کلی) ساعتها میمونه و نمیتونه این قسمت رو رد کنه انواع جوملا ها رو هم تست کردم همشون در همین قسمت میمونن . به ارائه دهنده هاست دامین هم گفتم اونا هم در همین قسمت میمونن و نمیتون از این قسمت عبور کنن روی لوکال به راحتی نصب میشه و مشکلی هم نداره ولی روی هاست این مشکل رو داره. لطفا راهنماییم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) با سلام در زمان نصب جوملا بروی هاست در گام 6 (تنظیمات کلی) ساعتها میمونه و نمیتونه این قسمت رو رد کنه انواع جوملا ها رو هم تست کردم همشون در همین قسمت میمونن . به ارائه دهنده هاست دامین هم گفتم اونا هم در همین قسمت میمونن و نمیتون از این قسمت عبور کنن روی لوکال به راحتی نصب میشه و مشکلی هم نداره ولی روی هاست این مشکل رو داره. لطفا راهنماییم کنید با تشکر مشخصات هاست چيه ؟ اطلاعات را پيغام خصوصي كنيد ویرایش شده شهریور 92 توسط MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما در مرحله 2 قسمت تنظیمات سفارشی و قسمت کنترل نصب همه روی بلی و سبز هستند؟ بارها توصیه می کنیم که هاست منطبق بر جوملا باید داشته باشید دقیقن جومینا هاست این کار را می کند و بر جوملا منطبق است این مسئله را زمانی درک خواهید کرد که مشکلاتی بزرگ از طرف هاست پیش بیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kazy2003z 0 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) درود بر شما در مرحله 2 قسمت تنظیمات سفارشی و قسمت کنترل نصب همه روی بلی و سبز هستند؟ بارها توصیه می کنیم که هاست منطبق بر جوملا باید داشته باشید دقیقن جومینا هاست این کار را می کند و بر جوملا منطبق است این مسئله را زمانی درک خواهید کرد که مشکلاتی بزرگ از طرف هاست پیش بیاد با سلام پنل پلسک می باشد. الان هم روی هاست جوملا 1.5 نصب و کار میکنه.ولی قالب جدید با جوملا 2.5.. قسمت تنظیمات سفارشی و قسمت کنترل در فایل پیوست میتونین مشاهده نمایید ویرایش شده شهریور 92 توسط kazy2003z نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در زمان نصب جوملا بروی هاست در گام 6 (تنظیمات کلی) ساعتها میمونه و نمیتونه این قسمت رو رد کنه انواع جوملا ها رو هم تست کردم همشون در همین قسمت میمونن . به ارائه دهنده هاست دامین هم گفتم اونا هم در همین قسمت میمونن و نمیتون از این قسمت عبور کنن روی لوکال به راحتی نصب میشه و مشکلی هم نداره ولی روی هاست این مشکل رو داره. لطفا راهنماییم کنید با تشکر با سلام خب اگر با نصب جوملا بر روی هاست مشکل دارید همانطور که اشاره کردید میتونید در لوکال جوملاتون رو نصب کنید و بعد بک آپ بگیرید و به روی هاست منتقل کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر