cilek 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان این سایت منو نیگا کنید شرکت لیان بذر من اینو دو زبانه کردم ولی 3 تا مشکل دارم 1 - قسمت فارسی موقعیت های بخش انگلیسی رو نداره 2 - منو های فارسی عین منو های انگلیسی نمی شه 3 - این آیکن انگلیسی کنار آیکن فارسی قرار نمی گیره هر کاری می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما 1 - بیشتر توضیح بدید 2 - خوب با css عین اون در بیاریدش 3 - شاید به دلیل مشکل داشتن موقعیت باشه که قرار نمی گیره! به css مسلط هستید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 92 نه css کامل مسلط نیستم اگه دوستان لطف کنن یه راهنمایی هایی بکنن می تونم حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود خوب سایت های دو زبانه مهم ترین خاصیت انها اینه که هنگام استفاده از یک زبان از یک فایل css دیگر استفاده می کنه پس اگر زبان فارسی شد به عنوان مثال سیستم علاوه بر فایل های css موجود از یک فایل دیگه هم استفاده می کنه که معمولن اسمش رو template_rtl.css می ذارن پس باید وارد این فایل شوید و دستوراتی که برای زبان فارسی هست را اضافه کنید راهنمایی ما چندان کمکی نمی کنه چون باید خودتون به فارسی سازی قالب آشنا باشید تا به محض اینکه کوچک ترین راهنمایی شد سریع متوجه بشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 92 شما درست می فرمایید این iran.png که بالا هست خودشو پیدا می کنم الان با هر چی نرم افزار یا خودم می گردم کدش نیست که یه آیکن انگلیسی هم کنارش بزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما بصورت html لینک داده شده یا ماژول انتخاب زبان خود جوملاست یا باید در index.php لینک داده باشد یا یک ماژول اچ تی ام ال دستی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 92 داداش متاسفانه هیچ کدوم نیست حتی اسم عکس رو جستجو کردم که کدشو پیدا کنم نشد می خواید یوزر پس بدم تست بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 92 دوستان مثله اینکه با جاوا اسکریپ نوشته شده کسی از دوستان هست فایل قالب رو بدم بررسی کنه بخدا خیلی لنگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر