احمد0 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام خسته نباشید یک سوال برای شما تیم توسعه نرم افزار جوملا اولین سوال اینکه : من ویرچومارت را بر سرورم نصب کردم به صورت کامل نصب شد فقط سوالی که وجود دارد این است که بعد از نصب یک توجه نوشت عین جمله زیر: توجه:ایمن خالی است برا ایمن بودن باید url اختصاصی نداشته باشد برای ایمن بودن انتقال به پوشه دیگر پوشه پیشنهادی ما... راستی در قسمت کامپونتم قرارندارد. لطفا راهنمایی کنید خواهشا چون کمی تازه کارم به صورت کامل آموزش دهید متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما ویرچومارت را از سایت جومینا دانلود کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
احمد0 0 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما ویرچومارت را از سایت جومینا دانلود کردید؟ سلام بله ازسایت جومینا (بهترین سایت جوملا) دانلود کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام http://forum.joomina.ir/topic/13043-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-viruemart/#entry67869 تاپیک منتقل شد ! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر