first_name1221 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان سایت من اسکریپتش 2.5.8 جوملا بود و بسته ی بروزرسانی جوملا 2.5.11به 2.5.14 رو نصب کردم الان مشکلی که داره زیر سایت نوشته نسخه ی 2.5.14 اما دیتابیسش میگه نسخه ی 2.5.8 هست اینم تصویرش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما تصویر لود نشد! اگر طریقه ارتقا بصورت درست بود همون نسخه ای که در فوتر مدیریت هست درست است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان سایت من اسکریپتش 2.5.8 جوملا بود و بسته ی بروزرسانی جوملا 2.5.11به 2.5.14 رو نصب کردم الان مشکلی که داره زیر سایت نوشته نسخه ی 2.5.14 اما دیتابیسش میگه نسخه ی 2.5.8 هست اینم تصویرش با سلام لطفا" برای آپلود تصاویرتون از آپلودسنتر جومینــــــا استفاده کنید ! در هر صورت شما بروزرسانی را اشتباه انجام دادید ! شما باید ابتدا جوملاتون رو به نسخه 2.5.11 ارتقا میدادید بعد از بسته بروزرسانی 2.5.11 به 2.5.14 استفاده میکردید اگر بک آپ دارید آن را بازگردانی کنید و دوباره ارتقا بدید . اگر هم بک آپ ندارید میتونید به ادمین سرورتون بگید آخرین بک آپ رو براتون ریستور کنه موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر