computer_prospect 34 ارسال شده در شهریور 92 سلام به همه دوستان محترم و خوبم. دوستان من هرچقدر جستجو کردم در انجمن متاسفانه یا خوشبختانه کسی با مشکل من روبرو نشده بود که مزاحم وقت شما نباشم. راستش من با RSform فرمی رو درست کردم اما وقتی فیلد ها رو با حروف فارسی پر می کنم و ارسال می کنم پیغام میاد که فیلد ها رو پر کن . در صورتی که پر هست. انگار فقط با فیلد های انگلیسی شناسایی می شه . در phpmyadmin هم نگاه کردم همه دیتا ها utf8 هست. خوشحال می شم از راهنماییتون با سپاس یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام به همه دوستان محترم و خوبم. دوستان من هرچقدر جستجو کردم در انجمن متاسفانه یا خوشبختانه کسی با مشکل من روبرو نشده بود که مزاحم وقت شما نباشم. راستش من با RSform فرمی رو درست کردم اما وقتی فیلد ها رو با حروف فارسی پر می کنم و ارسال می کنم پیغام میاد که فیلد ها رو پر کن . در صورتی که پر هست. انگار فقط با فیلد های انگلیسی شناسایی می شه . در phpmyadmin هم نگاه کردم همه دیتا ها utf8 هست. خوشحال می شم از راهنماییتون با سپاس یا علی سلام دوباره به دوستان . دوستان مشکل حل شد. ببینید اگر مقدار Validation Rule در بخش طراحی جعبه متن را No Validation قرار بدید درست می شود . من بر روی Alpha قرار میدادم و به همین دلیل ورودی فارسی نمی پذیرفت . با تشکر از شما ویرایش شده شهریور 92 توسط computer_prospect نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر