roholah 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام و خسته نباشید ماژول فال حافظ را نصب کردم ولی روی کلید نیت کرده کلیک می کنم error 404 میده روی چندین قالب هم امتحان کردم ولی همین خطا را میده قالبی که الان دارم استفاده می کنم SJ_Lotte می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام ربطی به قالب نداره ممکنه از جوملاتون باشه نسخه چنده و مال کدام تیمه؟ ممکنه ماژولتون هم مشکل داشته باشه و درست دانلود نشده و ناقصه رو لوکال تستش کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
roholah 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام ربطی به قالب نداره ممکنه از جوملاتون باشه نسخه چنده و مال کدام تیمه؟ ممکنه ماژولتون هم مشکل داشته باشه و درست دانلود نشده و ناقصه رو لوکال تستش کنید نسخه جوملا من 2.5 و واسه تیم جومینا هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 خب جواب سئوالات دیگه من رو ندادید ممکنه ماژولتون هم مشکل داشته باشه و درست دانلود نشده و ناقصه رو لوکال تستش کنید 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hesamtabatabaei 0 ارسال شده در شهریور 92 خب جواب سئوالات دیگه من رو ندادید ممکنه ماژولتون هم مشکل داشته باشه و درست دانلود نشده و ناقصه رو لوکال تستش کنید سلام وقت بخیر ماژول به طور کامل نصب شده است ، و فعال شده است ولی وقتی روی دکمه نیت کلیلک میکنیم که فال بیاد نمایش داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام مواردی که آقای دفاعی فرمودن رو تست کنید، آدرس های بهینه و هم اگر فعال هست یکبار غیرفعال و تست کنید 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
babak1410 0 ارسال شده در دی 94 سلام. ضمن تشکر از نویسندگان این ماژول آیا راهی برای نصب و راه اندازی این ماژول روی آخرین نسخه جوملا(۳٫۴) وجود ندارد؟ من نسخه موجود این کامپوننت را نصب کردم متاسفانه در قسمت مدیریت وقتی کامپوننت را باز میکنیم صفحه کاملا سفید باز میشود و باید بک کنیم به صفحه قبلی. تشکر فراوان. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در دی 94 شاید بشه ارتقا داد ولی یکم سرمون شلوغه ایام امتحانات و... ان شاءالله وقت کردم اگر مشکلی در ارتقا نبود ارتقا میدم و منتشر می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر