علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 با سلام وقتی خبری درج مینمایم . تاریخ اینگونه درج میشود: on 11 شهریور 1392. این کلمه On چیه ؟ چطور میشه برداشتش ؟ اینم لینکش : http://www.iranmct.com/news یک مشکل دیگه اینکه : وقتی روی عنوان خبر کیلک میکنم تا خود خبر را ببینم در صفحه خود خبر که میرم. اونجا تاریخ انتشار خبر در کنار اسم نویسنده وجود ندارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما در فایل ترجمه بگردید امکان داره اونجا مشکلی بوجود آمده باشه language\fa-IR\fa-IR.com_content.ini بگردید 1 واکنش ها : علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhad6169 125 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در كدهايي كه من ديدم مشكلي در تاريخ نبود بلكه مشكل در اسم دكتر نويسنده هستش، يا شما به نحوي اشتباهي اين كلمه رو وارد مي كنيد يا اينكه يك جايي در اين خبرنامه در تنظيماتش تنظيمي وجود داره كه كنار نام نويسنده كه شما وارد مي كنيد بصورت اتوماتيك چيزي بنويسه عكسي كه ثابت مي كنه مشكل از تاريخ نيست كليك كنيد در مورد سوال دوم هم در مديريت مطالب، قسمت سمت چپ تنظيمات رو بزنيد در تب مقالات مي توانيد تنظيم كنيد كه تاريخ نمايش داده شود يا خير، كمي بايد بگرديد. اگر باز هم نشد از مديريت مجموعه ها اين كار رو انجام بديد و باز هم اگر نشد از منويي كه به اون مجموعه اختصاص داديد تنظيمات رو زده و تاريخ انتشار رو فعال كنيد موفق باشيد 1 واکنش ها : علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) فایلی که شما گفتید را چک کردم.چیزی نبود که اصافه باشد: COM_CONTENT_CATEGORY="دسته: %s" COM_CONTENT_CREATE_ARTICLE="ثبت مقاله جدید" COM_CONTENT_CREATED_DATE="تاریخ ایجاد" COM_CONTENT_PUBLISHED_DATE_ON="منتشر شده در %s" COM_CONTENT_CREATED_DATE_ON="تاریخ ایجاد در %s" COM_CONTENT_EDIT_ITEM="ویرایش مقاله" COM_CONTENT_FEED_READMORE="ادامه مطلب..." درود بر شما در فایل ترجمه بگردید امکان داره اونجا مشکلی بوجود آمده باشه language\fa-IR\fa-IR.com_content.ini بگردید ویرایش شده شهریور 92 توسط علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 همشو چک کردم . چیزی نیود. چه کنم ؟ با سلام در كدهايي كه من ديدم مشكلي در تاريخ نبود بلكه مشكل در اسم دكتر نويسنده هستش، يا شما به نحوي اشتباهي اين كلمه رو وارد مي كنيد يا اينكه يك جايي در اين خبرنامه در تنظيماتش تنظيمي وجود داره كه كنار نام نويسنده كه شما وارد مي كنيد بصورت اتوماتيك چيزي بنويسه عكسي كه ثابت مي كنه مشكل از تاريخ نيست كليك كنيد در مورد سوال دوم هم در مديريت مطالب، قسمت سمت چپ تنظيمات رو بزنيد در تب مقالات مي توانيد تنظيم كنيد كه تاريخ نمايش داده شود يا خير، كمي بايد بگرديد. اگر باز هم نشد از مديريت مجموعه ها اين كار رو انجام بديد و باز هم اگر نشد از منويي كه به اون مجموعه اختصاص داديد تنظيمات رو زده و تاريخ انتشار رو فعال كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما مشخصات ورود به هاست و جوملای خود را پیغام خصوصی کنید برسی کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر