علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 باسلام من در زمان در ارسال یه مطلب بلند از خواصیت ادامه مطلب استفاده کنم خط قرمز را در بین نوشته هایم میبینیم. اما بعد از انتشار مطلب. کل مطلب دیده میشود و دکمه ادامه مطلب دیده نمیشود. مشکل کجاست ؟؟ لطفا کمک کنید سپاس ش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید ببینید مشکل پابرجاست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : علی نظری و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 92 سلام تنظیمات مربوط به مطالب رو تغییر ندادید؟ اول اون رو چک کنید بعد هم مطابق راهنمایی اقای صفرعلی قالب رو عوض کنید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 سلام تنظیمات مربوط به مطالب رو تغییر ندادید؟ اول اون رو چک کنید بعد هم مطابق راهنمایی اقای صفرعلی قالب رو عوض کنید نه تغییر ندادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام فکر کنم مربوط به تنظیمات منو بشه . در تنظیمات منو تعداد مطالب رو به دو صورت میشه تعیین کرد که اگر مطالب را با عرض کامل صفحه تعداد داده باشید در اینصورت دیگه ادامه مطلب نمایش داده نمیشه . باید این گزینه رو روی صفر یا هر تعداد که مایلید کامل نمایش داده بشه قرار بدید و اون تعداد که قصد دارید بصورت ادامه مطلب نمایش داده بشه در گزینه تعداد مطالب متن مقدمه تعیین کنید موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : علی نظری و دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 با سلام با قالب پیشفرض جوملا هم تست کنید ببینید مشکل پابرجاست یا نه موفق و پیروز باشید یا حق در قالب پیش فرض هیچ کدام از منوها وجود ندارد که بتوان مطلبی را تست کنم. قالبم خیلی پیچیدس. تو قالبم خودم که ادامه مطلب میزنم. تو سورسش کدی اضافه نکرد و فقط یک خط خالی رد کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 در قالب پیش فرض هیچ کدام از منوها وجود ندارد که بتوان مطلبی را تست کنم با سلام خب این طبیعه که وقتی قالب رو تغییر میدید موقعیتها نیز تغییر میکنند و چون موقعیت ماژول منوتون تغییر کرده منویی نمیبینید میتونید ماژول منوتون رو ویرایش کنید یا یک ماژول منو جدید ایجاد کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : دفاعی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر