shahinparsa 1 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من وقتی به مرحله ی دانلود فایل می رسم پس از دانلود پیغام زیر را نمایش می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما سطح دسترسی فایلی که در هاست برای دانلود قرار دارد را برسی کنید 755 باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahinparsa 1 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) درود بر شما سطح دسترسی فایلی که در هاست برای دانلود قرار دارد را برسی کنید 755 باشد. این فایل کجا است؟ ---------------------------------- انجام دادم اما نشد. ویرایش شده شهریور 92 توسط مصطفی صفرعلی پست ها ادغام شدند ! 1 واکنش ها : lifeless نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام تنظیمات سئو را غیرفعال و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aael57 0 ارسال شده در دی 92 سلام من همین مشکلو داشتم و این دستورات رو اجرا کردم مشکلم حل شد. هم فایل دانلود می شه و هم به ایمیل کاربر فریتاده می شه اما هنگامی که صفحه دانلود میاد کلی ایرادات پی اچ پی هم لیست می کنه Warning: Missing argument 2 for rmfilesellingModelpayment::GetFileUrl(), called in /home/ermagan2/public_html/components/com_rmfileselling/models/payment.php on line 573 and defined in /home/ermagan2/public_html/components/com_rmfileselling/models/payment.php on line 781Warning: Missing argument 3 for rmfilesellingModelpayment::GetFileUrl(), called in /home/ermagan2/public_html/components/com_rmfileselling/models/payment.php on line 573 and defined in /home/ermagan2/public_html/components/com_rmfileselling/models/payment.php on line 781Warning: Missing argument 4 for rmfilesellingModelpayment::GetFileUrl(), called in /home/ermagan2/public_html/components/com_rmfileselling/models/payment.php on line 573 and defined in /home/ermagan2/public_html/components/com_rmfileselling/models/payment.php on line 781 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر