farshad.notash 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام من میخواستم بپرسم که آیا فروشگاه سازهای حرفهای (مثل توماتوشاپ، پرستاشاپ و اوپن کارت) با جوملا قابل تلفیقند؟ منظورم رو واضح تر میگم. مثلاً بنده سایتی با نام MySite.ir دارم که با جوملا طراحیش کردم و یکی از فروشگاه سازها نامبرده در بالا رو هم در ساب دامین Shop.MySite.ir نصب کردم. خب! تا اینجای کار میدونم مشکلی نیست. ولی من در اینجا میخوام فروشگاهی که در ساب دامین وجود داره رو علاوه بر ساب دامین، در دل جوملا نمایشش بدم. بر فرض مثال در موقعیت position-1 در قالب جوملایی، نیاز دارم که محصولات فروشگاه نمایش داده بشن. امیدوارم شفاف توضیح داده باشم. آیا این امکان پذیره؟ یک دنیا سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما در حالت عادی نمی توان دو سی ام اس را باهم یکی کرد مگر با کد نویسی یا افزونه ای برای جوملا باشه که بنده ندیدم وجود داشته باشه در این وضعیت تنها کارهایی که می کنید اینه که یا افزونه های فروشگاهی برای جوملا نصب کنید مثل ویرچومارت یا جوم شاپینگ یا بصورت دستی از جوملا لینک بدید به محصولات تان مثلن در html دستی با یک عکس و متن به شاپینگ لینک بدید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر