hamed98 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام بعضی از کامپوننت ها در مدیریت سایت دارای قسمتی به نام تنظیمات می باشند که با کلیک بر روی آیکن تنظیمات صفحه ای به صورت پاپ آپ باز شده و تنظیمات خواسته شده در آن ذخیره میشود. مشکل اینجا است که وقتی دکمه ذخیره و یا دکمه اعمال را بر روی این پنجره پاپ آپ میزنم صفحه سفید ظاهر می شود و تنظیمات ذخیره نمی شود این مشکل برای همه کامپوننت ها وجود داره حتی در قسمت تنظیمات کلی سایت هم اگر تغییراتی را ایجاد کنم و دکمه ذخیره را بزنم باز هم صفحه سفید ظاهر شده و تنظیمات جدید ذخیره نمی شود.افزونه خاصی هم نصب نکردم که باعث این مشکل بشه . لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 92 با سلام جوملاتون چه ورژنی هست؟ تازه نصب کردید یا... ؟ موفق باشید 1 واکنش ها : hamed98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام جوملاتون چه ورژنی هست؟ تازه نصب کردید یا... ؟ موفق باشید ورژن 2.5.8 نه حدود یک سالی هست که نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما به مدیریت هاست تان بگید نمایش خطا را فعال کنند تا از طریق متن خطا بفهمیم به کجا گیر میده! 2 واکنش ها : فرحزادیان و hamed98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما به مدیریت هاست تان بگید نمایش خطا را فعال کنند تا از طریق متن خطا بفهمیم به کجا گیر میده! اگر نمایش خطا فعال بشه . کاربران هم می تونند خطا را ببینند. من نمی خواهم اخلالی در روند سایت ایجاد بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 92 با سلام ابتدا به آخرین نسخه از سری جوملا 2.5 ارتقاء دهید اگر حل نشد در جوملا 2.5 نمایش خودتون میتونید خطا ها را فعال کنید و ببینید چه خطایی میدهد (چاره ای نیست بصورت موقت فعال کنید تا با توجه به نمایش خطا بشه مشکل رو رفع کرد) موفق باشید 3 واکنش ها : محمدحسین میری، hamed98 و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در شهریور 92 با سلام ابتدا به آخرین نسخه از سری جوملا 2.5 ارتقاء دهید اگر حل نشد در جوملا 2.5 نمایش خودتون میتونید خطا ها را فعال کنید و ببینید چه خطایی میدهد (چاره ای نیست بصورت موقت فعال کنید تا با توجه به نمایش خطا بشه مشکل رو رفع کرد) موفق باشید چطوری خودم می تونم خطا ها را فعال کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما به مدیریت هاست تون بگید خودشون فعال می کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed98 2 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) درود بر شما به مدیریت هاست تون بگید خودشون فعال می کنند به مدیریت هاست گفتم و جواب ایشان در زیر آورده شده است لطفا راهنمایی کنید : اگر منظور شما نمایش ارور در ایندکس است: لازم است خط زیر را در ایندکس سایتتان در تگ <php قرار دهید ini_set('display_errors',1); error_reporting(E_ALL); ویرایش شده شهریور 92 توسط hamed98 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام کدی رو که قرار دادید میتونید در ابتدای فایل index.php قالب مدیریت جوملاتون بعد از تگ php وارد کنید اما ممکنه کارساز نباشه در اینصورت باید خود ادمین سرورتون در فایل php.ini مقدار display_error را به On تغییر بدهند موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر