علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 با درود دوستان کمک کنید. هاستم سی پنل هسست و پوشه public_html جایی هست که فایل های جوملا 2.5 قرار دارد. اما در پوشه www هم همون فایلها کپی شده. من این کار و نکردم. آیا باید باشد و یا باید پاکش کنم.؟ در ضمن . من در همین public_html فایل txt.robot دارم . اما سایتهایی که meta tag را چک میکنند . میگن وجود ندارد جریان چیه ؟ User-agent: * Disallow: /administrator/ Disallow: /cache/ Disallow: /cli/ Disallow: /components/ Disallow: /images/ Disallow: /includes/ Disallow: /installation/ Disallow: /language/ Disallow: /libraries/ Disallow: /logs/ Disallow: /media/ Disallow: /modules/ Disallow: /plugins/ Disallow: /templates/ Disallow: /tmp/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام پوشه public_html جایی هست که فایل های جوملا 2.5 قرار دارد.اما در پوشه www هم همون فایلها کپی شده. من این کار و نکردم. آیا باید باشد و یا باید پاکش کنم.؟ نباید حذف بشن ! من در همین public_html فایل txt.robot دارم . اما سایتهایی که meta tag را چک میکنند . میگن وجود ندارد جریان چیه ؟ نام فایل باید robot.txt باشد نه txt.robot موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی نظری 3 ارسال شده در شهریور 92 با سلام نباید حذف بشن ! نام فایل باید robot.txt باشد نه txt.robot موفق و پیروز باشید یا حق درست همینطور که شما متذکر شدید . هست. اینجا جابجا شده . فقط اینکه. جای فایل روبوت درست است یا باید بیرون پوشه public_html باید باشد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما خیر نباید تغیر داده بشه وقت طبق گفته جناب صفرعلی تغیر نام را درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام شما جوملاتون رو هر جایی که نصب کردید مثل روت هاست که پوشه Public_html میباشد و یا داخل یک پوشه مجزا ، در اینصورت فایل robot.txt نیز همانجا باید قرار داشته باشد البته اگر جوملا رو در پوشه ای غیر از public_html نیز نصب کرده باشید میتونید از فایل robot.txt در پوشه public_html نیز استفاده کنید و مسیرهای موردنظرتون رو تعریف کنید چون فایلی که در روت هاست قرار میگیره از اولویت بالاتر برخوردار میباشد ولی اگر در تعریف مسیرها پوشه جوملاتون رو معرفی کنید دسترسی روباتها رو به کل جوملاتون مسدود خواهید کرد مگر آنکه در مسیرها به تک تک پوشه های روت جوملاتون اشاره شود ولی معمولا نیازی به این کار نیست چون وقتی جوملا رو نصب میکنید این فایل هم در کنار بقیه فایلها در روت جوملاتون قرار میگیره و قرار دادن فایل روبوت در روت هاست برای جوملایی که در پوشه مجزا نصب شده الزامی نیست موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : علی نظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر