fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان من تو یکی از سایتهایم که فروشگاهی است دارم از قالب اماده استفاده می کنمحالا من وقتی بسته زبان فارسی را نصب می کنمیک مشکل دارم زبان سایت را وقتی روی فارسی می گذارم سایت بهم می ریزدو محبورم زبان سایت را روی انگلیسی قرار دهمحالا چطوری این کلمات را ترجمه کنمکلماتی مثل login - crate acunt و... serch ؟تو کدام فایل ها نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام شما می تونید برید تو قسمت مدیریت زبان و تب آخری (ترجمه ) جمله انگلیسی را بنویسید و بعد جستجو را بزنید تا جمله را پیدا کنه و بعد روی اون کلیک کنید و اون جمله را ترجمه کنید موفق باشید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 92 ممنون ولی تغییری نکرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام برید تو پوشه language بعد پوشه en-GB را باز کن بعد همه فایل ها را توی notepad++ باز کن و ctrl+F را بزن و کلمه ای که می خوای بنویس و دکمه search in all open file را بزن تا برات پیدا کنه بعد از منوی unicode زیرمنوی utf8 را انتخاب کن و جمله ای که می خوای را ترجمه کن و ذخیرش کن یه راه دیگه هم هست یه بکاپ از روی فایل های ترجمه فارسی بگیری و بعد کلمه fa-IR اول فایل ها را به en-GB تغییر نام بدی موفق باشید ویرایش شده شهریور 92 توسط سعید حاتمی 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 92 دوستان سایت زیر را نگاه کنید http://baz.khanesalamat.ir/ الان من ویچورتمات را ترجمه کردم به صورت کامل اما هنوز مثلا کلمه Shopping Cartکه دربالای سایت هست ترجمه نشده است یا کلماتی مثل Create an Account or Log in که در بالای سایت هستند و کلمات دیگر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلامشاپینگ کارت شاید یک ماژول باشه که باید فایل اون ماژول را ترجمه کنیدبعضی از افزونه ها هم فایل ترجمه ندارند و شما باید از طریق PHP اون ها را ترجمه کنیددر ضمن این دمویی که گذاشتید هیچ جاش ترجمه نشده و نمی دونم شما چی رو ترجمه کردید موفق باشید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 92 الامن زبان سایت را می گذارم روی فارسی دیگر هیچی چیزی نمایش داده نمیشود ! یک مشکلی انجاست اما در سری بعدی عکس زیر را نگاه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 92 دوستان تو سایت زیر این قسمت ها مانده چی کار کنم؟ , , نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام این چیزایی که شما می خواهید را روی هوا نمیشه جواب داد دسترسی می خواهد و یه وقت آزاد که آدم ببینه چی به چیه که من هیچکدوم را ندارم نه دسترسی به هاستتون دارم و نه وقت آزاد باید یه دسترسی بدید تا کدها بررسی بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 92 دسترسی بدهم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام دسترسی بدید ولی انتظار نداشته باشید که من خیلی زود براتون درستش کنم یه کم وقت می خوام موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان سایت زیر را نگاه کنید http://khanesalamat.ir/osis/ بعضی از کلمات را نمی توانم ترجمه کنم چیکار کنم مثل آن or login بالای سایت یا تو خود لوگین بروید زمانی که صفحه ورود می آید آنجا را نمی دانم باید چه کنم؟ یا صفحه ایجاد حساب کاربری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
topmihan 141 ارسال شده در مهر 92 دوست عزيز چرا اينقدر خودتو اذيت ميكني اين قالب قبلا فارسي شده تو گوگل بزن دانلود قالب پلاس واست مياردش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مهر 92 عزیزم این قالب پلاس نیست! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 92 درود بر شما مطمئنن در فایل زبان قالب باید جستجو کنید نتیجه را اعلام کنید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر