امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 سلام دوستان از وقتی اطلاعیه شماره 2 صادر شده است تا الان که 5 ساعت ازش میگذره 8 نفر درخواست نمودند تا برایشان الحاق جهت ترجمه ارسال شود . من کم آوردم لطفا اگر کامپوننت هایی با مشخصات زیر میشناسید در اینجا معرفی کنید که پس از ترجمه منتشر بشه 1- کامپوننت نباید قبلا ترجمه شده باشه 2- باید کاربردی باشد که ارزش وقت گذاشتن کاربر را داشته باشه . تخیلی نباشه ارادتمند تهرانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahoorco 0 ارسال شده در خرداد 89 سلام امیر رضا عزیز فقط یه نکته را برای بچه ها روشن کن که افزونه ها باید رایگان باشه یا نه افزونه های تجاری هم امکان داره این موضوع روشن بشه من میدونم چه افزونه هایی را معرفی کنم برای شما که کاربردی باشه و ترجمه نشده باشه موفق باشی ماهور نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 راست میگی حتما باید رایگان باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amir2008 0 ارسال شده در خرداد 89 با سلام این ابتکار خوبیه که برای بالا بردن سطح کیفی سایت از کاربران آماتور و حرفه ای استفاده کنید . اگه الحاقات را خودتون برام ارسال کنید من هم خوشحال میشم در کنارتون باشم. موفق باشین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
prolight 4 ارسال شده در خرداد 89 سلام خدمت آقا امیر به نظر من یه افزونه که جاش توی جوملاهای فارسی خالیه افزونه دایرکتوری لینک هست. http://extensions.joomla.org/extensions/ads-a-affiliates/text-a-link-ads نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 89 کامپوننت linkx را فارسی کردم که یک مشکلی داره که کاریش نمیشه کرد اما پیسنهاد بسیار خوبی است بعدی ها را در کار فارسی سازی قرار میدیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در تیر 89 با سلام دوستان لطفا الحافقاتی که تمایل دارید تا فارسی شدش را در جومینا ببینید در اینجا معرفی کنید . من چیز دیگه ای ندارم که بدر بخور باشه وقت هم نمیکنم برم کامپوننت بدرد بخور گیر بیارم . دائما کاربرها ایمیل میدم که برای عضویت در جومینا ترجمه کنند من هم حتی جوابشون هم نمیتونم بدم . لذا خواهش میکنم یکی برای مدیریت این کار داوطلب بشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در تیر 89 سلام دوست عزيز آقاي تهراني اگه قابل بدونيد من هم مي تونم توي فارسي سازي افزونه ها به شما كمك كنم خوشحال مي شم اگه كاري بتونم انجام بدم. موفق باشيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arang 0 ارسال شده در تیر 89 سلام. پیشنهاد میکنم کامپوننت مدیریت آگهی و نیازمندیهای listbingo را برای فارسیسازی معرفی کنید. مشخصات: همخوانی با جوملا 1.5 امکان تعریف بینهایت مجموعه و زیر مجموعه امکان طراحی قالب امکان تعریف کشور و شهر و تفکیک آگهیها به تناسب آنها امکان تعریف فیلدهای اختیاری و تنظیم خصوصیات آنها و انتصاب آن به یک مجموعه خاص. امکان تعریف آگهی رایگان و غیر دارای مژول و پلاگین اضافی و... بروزرسانی آن بسیار زود به زود است و طی چند ماه قبل کلی امکانات به آن اضافه شده است. نسخه فعلی 1.3.4 فارسیسازی: هم نیاز به ترجمه دارد و هم نیاز به هماهنگ کردن قالب برای فارسی. مشکلات: آگهیهایی که از قسمت ادمین ارسال میشوند در سایت نمایش داده نمیشود. پیشنمایش دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر