probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 سلام : آقا من یک هفته هست که دارم سرچ می کنم. یعنی یه سیستم فروش فایل بدون مشکل که پرداخت مستقیم بانکی داشته باشه توی جوملا با این همه عظمتش نیست ؟!!!!!!!!!!!! هر کدوم رو دانلود کردم یه مشکلی دارن!!!!!!! ممنون می شم راهنمایی کنید . این یه نمونه که ایرا داره روی 2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوست عزیز سیستم هایی که کمی قدیمی تر هستن دیگر برای جوملا جواب نمیدن آخرین سیستم فروشی که جومینا ارائه کرده بدون مشکله ولی درگاه مستقیم نداره! باید درگاه مستقیم رو بخرید در مورد مشکلاتش هم باید عرض کنم که... جوملا خودش با این عظمتی که فرمودین هزار تا مشکل براش پیش میاد! پس اینکه سیستمی بدون مشکل باشه کمی محاله، چه برسه که رایگان هم باشه! شما آخرین سیستم فروش فایل رو نصب کنید، تنظیمات رو انجام بدید، درگاه مستقیم رو هم بخرید تا مشکلات اصلیتون مشخص و رفع بشه موفق باشید 1 واکنش ها : probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 جناب انگوتی قیمت درگاه برای بانک ملت و پاسارگاد چقدره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 92 سلام توضیحات در مورد درگاه های مختلف در صفحه افزونه در سایت موجود هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در شهریور 92 سلام توضیحات در مورد درگاه های مختلف در صفحه افزونه در سایت موجود هست موفق باشید من چیزی پیدا مکردم آقای انگوتی . درگاه بانک ملت یا پاسارگاد برای سیستم فروش فایل... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر