farzanee 10 ارسال شده در شهریور 92 با سلام و احترام خدمت دوستان من موقع نصب قالب روی هاست متوجه شدم فایل configuration ساخته نشد و به صورت دستی ساختمسایت بالا آمده اما هنگام نصب افزونه ها به خطا برمیخورم مسیر پوشه های tmp وlogs را هم چک کردم مشکلی نداشت دسترسیشان را هم 777 گذاشتم مشکل از تنظیمات سرور است یا جوملا؟ دوستان متخصص راهنمایی کنند... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 92 با سلام احتمال قوی مسیرهای tmp و logs مشکل دارند... در صورت تمایل اطلاعات ورود به هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک را برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید 2 واکنش ها : farzanee و مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farzanee 10 ارسال شده در شهریور 92 با سلام احتمال قوی مسیرهای tmp و logs مشکل دارند... در صورت تمایل اطلاعات ورود به هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک را برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید اولین کاری که کردم چک کردن این مسیرها بود که کاملا درست می باشد با این خطا مواجهم در قسمت مدیریت JFolder::create: Could not create directory نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام در ارتباط با رفع این خطا آموزشی در بخش آموزشها قرار داده شده است . سرچ کنید ! موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : farzanee و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر