first_name1221 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام خدمت دوستان گرامی سایت من به یک مشکلی برخورده من روی سایتم افزونه ی جومسوشیال نصب هست و سایت به نوعی جامعه ی مجازیه الان مشکلی که دارم موقع ثبت نام کاربر جدید مرحله ی اول ثبت نام مشکلی نداره و به درستی کار میکنه اما وقتی روی مرحله ی بعد کلیک میکنه مرحله ی اول رو رد میکنه و به مرحله ی دوم که مرحله ی تکمیل اطلاعات هست میرسه یک خطا میده که از این قراره و دیگه جلو نمیره وقتی هم صفحه رفرش میشه یک چیز در هم بر هم نشون میده لطفا کمکم کنید که مشکل از کجاست از طریق پی اچ پی مای ادمین هم ریپیر کردم تیبل مربوطه رو باز درست نشد ممنون میشم کمک کنید یا اگه از مدیران گرامی کسی میتونه سریعتر درستش کنه با دریافت مبلغی پخ بده چن روزه کاربر جدید ثبت نام نکرده به خاطر این مشکل آدرس سایت هم اینه : آدرس متن خطا : DB function failed with error number 2006 MySQL server has gone away SQL=DELETE FROM `ghl26_community_register` WHERE `token` = '11e32b93927cfcdd2e000433aacda08d' نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام معمولا" این خطا به دلیل تایم اوت شدن اتفاق میفته . اگر روی هاست این مشکل رو دارید باید ادمین سرورتون مقدار max_execution_time رو زیاد کنه اگر در لوکال سایتتون قرار دارد در فایل php.ini ویرایش کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
first_name1221 0 ارسال شده در شهریور 92 با سلام معمولا" این خطا به دلیل تایم اوت شدن اتفاق میفته . اگر روی هاست این مشکل رو دارید باید ادمین سرورتون مقدار max_execution_time رو زیاد کنه اگر در لوکال سایتتون قرار دارد در فایل php.ini ویرایش کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون به روز رسانی کردم جوملا رو مثل اینکه فعلا درست شده سایتم روی سرور مجازی هست این گزینه رو از کجا میشه ویرایش کرد ؟ آیا همون php.ini ؟ مسیرش کجاست ؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 92 درود بر شما درسته همون فایل php.ini می باشد که مدیریت هاست بهش دسترسی داره می تونید خودتون هم یک فایل با همین نام بسازید و max_execution_time رو بهش مقدار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
first_name1221 0 ارسال شده در شهریور 92 آقا اون مشکل حل شد اما یک مشکل جدید پیدا کرد اینبار صفحه ی اول ثبت نام رو رد نمیکنه اصلا وقتی روی دکمه ی ثبت نام کلیک میکنم صفحه رفرش میشه به جای اینکه بره صفحه ی دوم همون صفحه ی اول رو میاره آدرس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام من یک اکانت با یوزر test2 ایجاد کردم مرحله اول رو هم تونستم رد کنم ولی هنوز اون مشکل اولتون پابرجاست اگر اطلاعات رو رد نمیکنه به این دلیله که اطلاعات رو یا اشتباه وارد میکنید یا تکراری موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر