TARLI 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام و خداقوت من نمیدونم چه طوری باید از یک بسته نصبی جوملا فقط قالب رو جداکنم و استفاده کنم لطفا راهنمایی کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 92 با سلام فقط دارکتوری قالب مورد نظر رو zip و نصب کنید یا حق 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
TARLI 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام و ممنون من این کار رو کردم یعنی با winrar با پسوند zip فشرده کردم ولی موقع نصب خطا میده حالا چه کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ch110ali 31 ارسال شده در شهریور 92 سلام و ممنون من این کار رو کردم یعنی با winrar با پسوند zip فشرده کردم ولی موقع نصب خطا میده حالا چه کنم؟ سلام اينكه خطا ميده ممكنه به دليل نسخه جوملاي شما باشه بايد قالبي كه از بسته نصبي گرفتي با نسخه جوملات يكي باشه مثلا قالب 1.5 روي 2 و بلعكس نصب نميشه مگر با تغييرات روي كد xmlقالب 1 واکنش ها : Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر