masoudline 1 ارسال شده در بهمن 89 سلام به تمام دوستان جومینایی سوالی داشتم که خیلی ذهنم رو به خودش مشغول کرده اینا از یک طرف و از طرفی دیگه باید انجام بشه. من حدود 438 پست در وردپرس دارم و میخواهم آن را جوملام انتقال بدم لطفا کمک کنید. من میخوام آموزشی بدید نه اینکه بگید پ.خ کن بررسی کنم. خیلی ممنون میشم اگه این آموزش رو بهم بدید. یه دنیا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در بهمن 89 دوست عزیز افزونه هایی هستند برای جوملا که آر اس اس سایت ها را تبدیل به پست برای جوملا می کنند که می توانید از این افزونه ها استفاده کنید. بدلیل تجاری بودن افزونه ای که من سراغ دارم نمی تونم اینجا براتون بگذارم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در بهمن 89 پس این jconvertor چی هست که تو سایت جوملا گذاشتن من دالنود کردم ولی موقع نصب بر روی هاست این ارور را میدهد : JFolder::create: Infinite loop detected Unable to create destination نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز در مورد مشکلات هنگام نصب بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده و کافیه فقط یه ذره کاربران جستجو کنند تا به نتیجه دلخواه برسند... این رو هم ببینید: http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام میتنید از این ایکستنشن هم استفاده کنید .. موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در بهمن 89 دوست از این اکستینیشن هم استفاده کردم ولی نمیدونم چرا گزینه ذخیره اش استفاده نمیکنه.!!!!! میشه کمکم کنید.@! با سلام دوست عزیز در مورد مشکلات هنگام نصب بارها در انجمن بحث و راه کار ارائه شده و کافیه فقط یه ذره کاربران جستجو کنند تا به نتیجه دلخواه برسند... این رو هم ببینید: http://www.joomina.ir/%DA%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B4-%D9%87%D8%A7/%D8%AE%D8%B7%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D8%A8%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-xml-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D8%AF موفق باشید دوست عزیز این آموزش اصلا به من کمک نکرد خب الان فایل من xml نداره خب من چی کنم. کامپوننت هم از خود جوملا دانلود کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام منظورتون از اینکه گزینه ذخیره اش استفاده نمیکنه.!!!!! چی هست ؟ منظورتون این هست که ذخیره نمیکنه ؟ ...{ من تستش نکردم ... با توجه به توضیحاتش بهتون معرفی کردم } در مورد مشکلتون به غیر از این آموزش بارها در این مورد بحث شده کافبه سرچ کنید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در بهمن 89 بله منظورم همون بود یعنی کار نمیکنه نمیدونم چرا؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر