Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) تا جایی که من در سایت جستجو کردم و متوجه شدم ،این ماژول حرفه ای امکان نمایش چند مجموعه را در یک ستون (کادر)ندارد ! آیا درسته ؟ آخه من میخوان مطالب چند مجموعه در داخل یک کادر نمایش داده بشه ولی برای هر مجموعه یک ستون (کادر)نمایش میده.. راه حلی وجود داره ؟ ویرایش شده شهریور 92 توسط Mahdi_S_T نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 92 تا جایی که من در سایت جستجو کردم و متوجه شدم ،این ماژول حرفه ای امکان نمایش چند مجموعه را در یک ستون (کادر)ندارد ! آیا درسته ؟ آخه من میخوان مطالب چند مجموعه در داخل یک کادر نمایش داده بشه ولی برای هر مجموعه یک ستون (کادر)نمایش میده.. راه حلی وجود داره ؟ درود منظورتون واضح نیست اما گلوبال می تواند برای مثال سه ستون ماژول ایجاد کند. اما می تواند در هر ستون یک مجموعه را نمایش دهد برای مثال اگر تعداد ستون را روی 3 قرار می دهید باید سه مجموعه نیز معرفی کنید. اگر 2 مجموعه معرفی کنید تنها 2 ستون نمایش داده می شود و جای ستون سوم را خالی رها می کند. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 92 درود منظورتون واضح نیست اما گلوبال می تواند برای مثال سه ستون ماژول ایجاد کند. اما می تواند در هر ستون یک مجموعه را نمایش دهد برای مثال اگر تعداد ستون را روی 3 قرار می دهید باید سه مجموعه نیز معرفی کنید. اگر 2 مجموعه معرفی کنید تنها 2 ستون نمایش داده می شود و جای ستون سوم را خالی رها می کند. یاعلی من میخوام مطالب 3 مجموعه را داخل یک ستون نمایش دهد تا قالب شلوغ نشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 92 من میخوام مطالب 3 مجموعه را داخل یک ستون نمایش دهد تا قالب شلوغ نشه. درود در یک ستون می توانید. اما اگر چند ستون ایجاد کرده باشید نمی توانید در هر ستون چند مجموعه را منتشر کنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
efathabad 0 ارسال شده در شهریور 92 درود در یک ستون می توانید. اما اگر چند ستون ایجاد کرده باشید نمی توانید در هر ستون چند مجموعه را منتشر کنید یاعلی در يك ستون كه شامل چند مجموعه باشد چگونه مي توان به گونه تنظيم نمود كه اخبار به ترتيب تاريخ انتشار مرتب شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 92 در یک ستون می توانید. اما اگر چند ستون ایجاد کرده باشید نمی توانید در هر ستون چند مجموعه را منتشر کنید میشه راهنمایی نمایید با چه تنظیمی ؟ آخه وقتی من سه مجموعه را با یک ستون انتخاب می کنم ، خودش اتوماتیک سه ستون ایجاد می کند ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 92 میشه راهنمایی نمایید با چه تنظیمی ؟ آخه وقتی من سه مجموعه را با یک ستون انتخاب می کنم ، خودش اتوماتیک سه ستون ایجاد می کند ! درود مقدار تعداد ستون را در تنظیمات ماژول روی 1 قرار دهید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر