mohammadhosein 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان من میخوام مطالب سایتم رو مثل این سایت دسته بندی کنم ولی نمی دونم چه جوری باید این کارو کنم کسی می تونه راهنماییم کنه؟؟؟میخوام هم مطالب صفحه اول مثل این سایت باشه هم گروه بندی ها که مثلا توی این سایت وقتی از منو اسلاید شو رو انتخاب می کنیم به صفحه ای هدایت میشیم که تمامی مطالب مربوط به اسلیدشو وجود داره(میخوام دقیقا مثل این سایت باشه یعنی هم صفحه اول برای هر مطلب ادامه مطلب داشته باشه هم صفحات دیگه مثلا همو صفحه مختص گروه اسلاید شو که کاربر با زدن دکمه ادامه به صفحه ای هدایت شه که مربوط به همون مطلبه)اینم لینکه سایت http://www.ijquery.irبا تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام میتونید مجموعه بسازید و بعد مطالبتون را در مجموعه مورد نظر گروه بندی کنید بعد از طریق منو ها یک منوی جدید بسازید و قابلیت اون را نمایش مجموعه به صورت بلاگ بگذارید و مجموعه مورد نظر را انتخاب کنید بعد هم مشکلتون حل میشه موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر