mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 92 سلام من میخوام فاو آیکون که بصورت کوچک در کنار ادرس سایت هتس و همچنین لوگوی سایت در قالب شرکتی ابی جوملا رو تغییر بدم.لینک قالب در زیر هستش. خواهشا فوری کمک کنید http://www.joomina.ir/template-design/616-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%A2%D8%A8%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-2-5.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام فکر کنم هر دو تا فایل توی خود قالب باشن فقط شما باید جایگزین کنید فایل favicon.ico تو پوشه اصلی قالب هست که می تونید با یه آیکون دلخواه جایگزین کنید فایل لوگو هم تو پوشه images و نام فایل هم magicgfx_logo-yelow.png هست موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 92 سلام فکر کنم هر دو تا فایل توی خود قالب باشن فقط شما باید جایگزین کنید فایل favicon.ico تو پوشه اصلی قالب هست که می تونید با یه آیکون دلخواه جایگزین کنید فایل لوگو هم تو پوشه images و نام فایل هم magicgfx_logo-yelow.png هست موفق باشید ممنون. پیدا کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 92 ممنون. پیدا کردم من عوض میکنم اما نمیدونم چرا وقتی فایل قالب رو از زیپ در میارم بعد از اینکه خودم زیپ میکنم توی نب قالب میگه بایگانی ناشناخته. اشکال کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mojtabaesf 2 ارسال شده در شهریور 92 سلام فکر کنم هر دو تا فایل توی خود قالب باشن فقط شما باید جایگزین کنید فایل favicon.ico تو پوشه اصلی قالب هست که می تونید با یه آیکون دلخواه جایگزین کنید فایل لوگو هم تو پوشه images و نام فایل هم magicgfx_logo-yelow.png هست موفق باشید من عوض میکنم اما نمیدونم چرا وقتی فایل قالب رو از زیپ در میارم بعد از اینکه خودم زیپ میکنم توی نب قالب میگه بایگانی ناشناخته. اشکال کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام احتمالا شما با Winrar اینکار را می کنید و پسوند فایل را روی Rar میگذارید پسوند فایل های باید Zip باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر