hadijoomla 5 ارسال شده در شهریور 92 سلام من دو تا ماژول به اختصاص دادم به همه منو به یکی از منوهام از این دو ماژول که اختصاص دادم یکیش گفتم نوی همه صفحات نمایش داده شود و دومیشم گفتم فقط توی همین منو نمایش دهد اما وقتی میرم داخل این منو هیچ کدومش - نمایش نمیده و یه عنوانم برای صفحه میزاره مقاله ها - penguinآدرس لینک http://fanosi.com/fa/component/phocagallery/category/9.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
staac 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام من دو تا ماژول به اختصاص دادم به همه منو به یکی از منوهام از این دو ماژول که اختصاص دادم یکیش گفتم نوی همه صفحات نمایش داده شود و دومیشم گفتم فقط توی همین منو نمایش دهد اما وقتی میرم داخل این منو هیچ کدومش - نمایش نمیده و یه عنوانم برای صفحه میزاره مقاله ها - penguin آدرس لینک http://fanosi.com/fa/component/phocagallery/category/9.html سلام دو ماژولی که اختصاص داده اید نامشان چیست؟ در نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در شهریور 92 هر دو شون html سفارشین که یکشون بالای صفحه در موقعیت top2 یه عکس نشون میده اون یکی هم پایین صفحه در موقعیت باتون ها یه عکس نشون میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام از منوی تعمیرات اون سه مورد رو انجام بدید ببینید مشکل برطرف میشه یا نه . در قسمت تنظیمات کلی استفاده از کش را هم غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در شهریور 92 همه این کار ها رو کردم اما درست نشد!!!!!!!!!!!!!! این چیه دیگه بالای صفحه ها میفته مقاله ها - .......... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام همه این کار ها رو کردم اما درست نشد!!!!!!!!!!!!!! اطلاعات ورود به مدیریت جوملاتون + لینک این تاپیک رو پیام خصوصی کنید در اولین فرصت بررسی خواهم کرد این چیه دیگه بالای صفحه ها میفتهمقاله ها - .......... سوال جدید در تاپیک جدید ! البته در این مورد نیازی به ایجاد تاپیک نیست . قبلا" در این مورد راه حل ارائه شده . همین عبارت مقاله ها رو سرچ کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadijoomla 5 ارسال شده در شهریور 92 ممنون همون کلمه مقاله ها رو حذف کردم مشکلم حل شد تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر