nima_motlagh 2 ارسال شده در شهریور 92 دوستان خسته نباشید من چه توی ادمین سایت چه توی خود سایت وقتی میخوام کاربر جدید ثبت نام کنم ارور server error میده اگه کسی راه حلی داره لطفا بگید اینم آدرس سایته : http://iranstallion.com/ قبلا که روی لوکال هاست کار میکردم مشکلی نداشت بعد از آپلود این مشکل پیش اومد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام تنظیمات سئو را غیرفعال کنید ببینید درست میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : nima_motlagh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima_motlagh 2 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام غیر فعال کردم بازم نشد لطفا راهنمایی کنید ویرایش شده شهریور 92 توسط nima_motlagh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام بررسی کنید ببینید در فایل لاگ ارورهاتون چه خطایی ثبت شده است و متنش رو اینجا قرار بدید این فایل در پوشه logs قرار دارد اما ممکن است در روت هاستتون فایلی هم به نام error_log ایجاد شده باشد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : nima_motlagh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر