nava 1 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان من کامپوننت کامنتو را روی سایتم نصب کردەام ، ولی اشکالی کە دارە اینە وقتی نظری ارسال میشە مستقیما روی سایت قرار میگیرد.من میخوام پس از تایید مدیریت نظر منتشر بشە .خیلی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم مشکل رو حل کنم .اگە میشە بگید کە چە جوری این مشکل رو برطرف کنم؟ چاکر شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kavpar 5 ارسال شده در شهریور 92 منوی کامپوننت ها --> کومنتو --> یکپارچه سازی ها -->مقالات جوملا یا k2 تب طرح بندی --> تب Frontpage --> قسمت طرح بندی صفحه اصلی --> گزینه show comment preview --> خیر --> ذخیره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در شهریور 92 منوی کامپوننت ها --> کومنتو --> یکپارچه سازی ها -->مقالات جوملا یا k2 تب طرح بندی --> تب Frontpage --> قسمت طرح بندی صفحه اصلی --> گزینه show comment preview --> خیر --> ذخیره باسلام دوبارە طبق فرمایش شما اینجام دادم ولی اجرا نمیشە همچنان مستقیم میاند روی سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در شهریور 92 با سلام منوی کامپوننت ها --> کومنتو --> یکپارچه سازی ها --> مقالات جوملا (یا کامپوننت موردنظرتون) --> سربرگ کارهای اصلی --> قسمت مدیریت --> Enable Moderation --> بله --> نیاز به مدیریت دارد --> کلید Ctrl را پایین نگه دارید و روی گروه هایی که میخواهید نظرات آنها با تایید مدیر انتشار یابد کلیک کنید --> ذخیره --> موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : amiresh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amiresh 23 ارسال شده در مرداد 95 بر 8/23/2013 at 19:09 , kavpar گفت: منوی کامپوننت ها --> کومنتو --> یکپارچه سازی ها -->مقالات جوملا یا k2 تب طرح بندی --> تب Frontpage --> قسمت طرح بندی صفحه اصلی --> گزینه show comment preview --> خیر --> ذخیره کامپوننت کا2 تو یکپارچه سازی نیست و فقط مطالب جوملا هست !! چیکار کنم تا اونم ظاهر شه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 95 4 ساعت قبل, amiresh گفت: کامپوننت کا2 تو یکپارچه سازی نیست و فقط مطالب جوملا هست !! چیکار کنم تا اونم ظاهر شه درود برسی کنید ببینید پلاگین ها مربوط به کامنتو فعال هستند یا نه، اگر درست نشد از تنظیمات یکپارچه سازی اسکرین شاتی قرار دهید. ========================= آخرین نسخه افزونه نیز پ.خ شد. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mostafa1937456 0 ارسال شده در بهمن 96 درود به دوستان و متخصصین گرامی ببخشید من هم در لوکال و هم در هاست چک کردم ، نمیشه کامنت ارسال کرد و همچنین پیغامی میاد ! میشه بفرمائید چه کاری باید کرد ؟؟ ارور بعد از زدن دکمه ارسال کامنت : SyntaxError: JSON.parse: unexpected character at line 4 column 1 of the JSON data اگر نیاز به اسکرین شات هست بفرمائید ، تشکر از شما، نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر