fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوستان دارم برای یک مجموعه خیریه ای که به صورت کشوری فعالیت می کند سایت می زنم در این ساست قرار است ما 32 تا ساب دامین داشته باشیم که این 32 ساب دامین برای هر استان است هر مرکز مشاورانی دارد که می تواند به سوالات جواب بدهد اما من مشکلی دارم من آمدم جوملا را نصب کردم . گفتم این کل استان ، حالا می خواهم گروه های زیر را درست کنم استان > شهر > منطقه > مراکز خیریه من می خواهم چنین گروهی را درست کنم یعنی کاربر که وارد دامنه استان خود می شود اتفاقات زیر بیفاتد نام کاربری و پسورد را که وارد کرد وارد پنل کاربری خود بشود خود سیستم تشخصی بدهد از کدام شهر است ، کدام منطقه یا ناحیه است و از کدام مدرسه ، نام مشاورش چیست؟ و کاربر هم بتواند فقط به مشاور خود مرکز درخواست بفرستد ---------------------------------------- من آمدم در گروه های کاربری جوملا یک گروه ساختم به نام شهر ها ، زیر مجموعه شهر هم مناطق یا ناحیه ها در صورت موجود بودن ساختم ، زیر مجموعه ناحیه ها هم مدارس را ساختم در مرحله بعدی من آمدم کاپوننت سی بی را نصب کردم و کاربرانم را اضافه کردم با آن فیلدهای که می خواستم با این وجود هر کاربر با ورود به پروفایل خود می تواند مشخصات کامل خود را ببیند اما مسئله اینجاست !!! من می خواهم کاربر درخواست بفرستد و مشاور هم جواب بدهد پس من آر اس تیکت را نصب کردم اما مشکل اینجاست که من می خواهم هر کاربر فقط به مشاور خودش درخواست بفرستد اما در ار اس تیکت چنین مسئله ای وجود ندارد مثلا کاربر که دپارتمان مشاوره رفتاری را انتخاب می کند به هر مشاوری که برای دپارتمان مشاوره رفتاری انتخاب شده باشد می رسد ولی من می خواهم فقط به مشاوری برسد که کاربر در آن مرکز است نمی دانم باید چیکار کنم ممنون می شوم راهنمائی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در شهریور 92 یکی از دوستان راهنمائی زیر را کرد آر اس تیکت اینکار رو نمیتونه بکنه ! مگر اینکه توش تغییراتی ایجاد بشه و این امکان بهش اضافه بشه !برای اینکار من پیشنهاد میکنم از کا2 استفاده کنی و با کا2 این سیستم رو پیاده سازی کنی و ارتباط بین افراد هم با همین کامپوننت و افزونه های مربوط به اون رو نصب کنی و ... ! اینجوری سی بی هم احتیاج نیست و مدیریت کاربرانت میشه کا2 و ... . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر