Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 92 دوستان اسم این ماژول اکاردئونی(آخرین آخبار و آخرین اطلاعیه ها) این سایت چیه ؟ یا ماژولی مثل این که بتوان محتوای مجموعه ها را بصورت آکاردئونی نمایش داد و در صورتی که مطالب بیشتر از ارتفاع تعریف شده باشد ، اسکرول ظاهر بشه ؟ نمونه نمایشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام اون قسمت از دو ماژول استفاده شده نه یک ماژول یه ماژول مربوط به اکاردئونی است و یکی مربوط به نمایش مطالب البته اگه اون سایت یه سایت جوملایی باشه؟ اگه فهمیدم اطلاع میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 برای قسمت اکاردئونی به لینک زیر برو و یه ماژول منو اکاردئونی رو خودت انتخاب کن ماژولی که انتخاب میکنی باید قابلیت نمایش یه ماژول دیگه رو درون خودش داشته باشه با نمایش اخبار داخلشم از همون گلوبال استفاده کن لینک جوملا جهانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 92 بیشتر این نمونه ها تجاری است ، من یک نسخه رایگان فارسی میخواستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوست عزیز می تونید این افزونه را دانلود کنید http://extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/menu-systems/accordion-menus/18509 دمو آن را ببینید لینک دانلود بعضی از این افزونه ها به صورت نال شده یا وارز در اینترنت هست میتونید از اون ها هم استفاده کنید هر چند توصیه نمی شه موفق باشید 1 واکنش ها : Mahdi_S_T نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 92 سلام دوست عزیز می تونید این افزونه را دانلود کنید http://extensions.joomla.org/extensions/structure-a-navigation/menu-systems/accordion-menus/18509 دمو آن را ببینید لینک دانلود بعضی از این افزونه ها به صورت نال شده یا وارز در اینترنت هست میتونید از اون ها هم استفاده کنید هر چند توصیه نمی شه موفق باشید از کمک شما ممنون من این ماژول را نصب کردم و تاحد زیادی به من کمک کرد ولی : : یک امکان مهم ، تنظیم ارتفاع منو اکاردئونی است که اگه محتوای داخل منو بیشتر بود ،اسکرول ظاهر کنه که این ماژول نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در شهریور 92 با آنکه در توضیحات آمده که میتوان پیش فرض انتخاب نمود ولی من در تنظیمات ندیدم که بتوان محتوای یکی از منوهای آکاردئونی را بعنوان پیشفرض باز نمود. و مشکل دیگه که تنظیمی باشد که اجبار نمود که حتما از گزینه های منو ، حتما یکی همیشه باز باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام این شاید مشکلتو حل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر