رضاگنجی 155 ارسال شده در بهمن 89 سلام و درود توسط این پلاگین جوملا 1.5 میتوانید به راحتی امکان بزرگ نمایی تصویر را در سایت ایجاد کنید.برای اینکار به دو تصویر نیاز دارید که تصویر کوچک برای پیش نمایش و تصویر بزرگتر برای نمایش در حالت زوم به کار میرود.دو تصویر باید هم نام و هم پسوند باشند و فقط کلمه big به تصویر بزرگتر اضافه میشود مانند زیر تصویر کوچک: image.jpg تصویر بزرگ: big_image.jpg شما میتوانید تصاویر را در پوشه دلخواه خود ذخیره کنید و سپس نام تصویر دلخواه را درکد مخصوص قرار داده و در مطلب قرار دهید.برای توضیحات بیشتر به صفحه دمو و کدها توجه کنید. البته من کدها رو به خاطر در دسترس بودن در اینجا نیز قرار دادم. 1 zoom_inner 2 zoom_out 3 zoom_focus دمو پلاگین از سایت سازنده دانلود از سرور جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز این کدها رو باید در کد اچ تی ام ال مطلب بذاریم دیگه، درسته؟ من میذارم، ولی ارور میده و تصویر رو نمایش بده. بعد کمی عجیب به نظر میرسه که مسیر تصویر رو نمی خواد. من فکر می کنم مشکل از اونجا باشه. ممنون میشم راهنمایی کنید. موفق باشید. جوینده. یا حق.ببخشید اشتباه تایپی داشتم. نمایش نمیده* نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در خرداد 90 سلام دوست عزیز پلاگین رو حتما نصب کردید! نه شما باید این کد را در خود مطلب بذارید نیازی به کد اچ تی ام ال نیست شما باید مسیر رو در آخر کد قرار بدید src و در قسمت title عنوانی که می خواهید نمایش داده بشه موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M0H-3N_20 0 ارسال شده در خرداد 90 ممنون دوست عزیز. بله، نصب کردم و فعال کردم! من این کد رو زدم و باز هم جواب نداد: [align=RIGHT] مسیر رو هم مطابق اونچه که در همه افزونه ها روال هست، از images شروع کردم.[/align] مشکل چیه؟! :thankyou: مشکل چیه؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر