ghadirkiani 214 ارسال شده در مرداد 92 سلام من از جوملا 2.5.14 استفاده میکنم و قالب امیرکبیر میخوام فونت تیتر هامبشن b koodakbold و فونت نوشته ها بشه b yekan هر کاری کردم نشد لطفا راهنمایی کنید لطفا به صفحات دیگه ارجا ندید همه رو خوندم اما مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام اقا کار ما گیره خواهشا اگه کسی میدونه کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام توپوشه css یه فولدر به نام fonts بسازید فونت ttf eot svg woff را بریزید تو این پوشه یک پک فونت برای وب توی اینترنت هست دانلود کنید بعد برید تو سایت http://www.font2web.com/ و فایل فونت را بدید و همه این پسوند هایی که گفتم را دانلود کنید و بریزید تو پوشه برید تو فایل template.css و این خط ها را در ابتدای کد ها اضافه کنید @font-face {font-family: 'Titr';src:url('fonts/Titr.eot');src:url('fonts/Titr.ttf') format('truetype'),url('fonts/Titr.woff') format('woff'),url('fonts/Titr.svg') format('svg');font-weight: normal;font-style: normal;} این برای فونت تیتر است تو خط هایی که scr داره اسم فایل هایی که دارید بذارید و تو خط دوم اسمی دلخواه برای فونت بذارید حتی می تونید اسم خودتون را بذارید مثلا Saeid بعد باید برید کد تیتر ها و متن ها را پیدا کنید و در قسمت font-family اسم Saeid را بذارید اول فونت فمیلی و بعد تیتر ها و متن هاتون تغییر می کنه چون دمو ندارم نمی تونم قسمت آخرشو به صورت کامل و دقیق براتون توضیح بدم دمو قرار بدید تا دقیق تر بهتون بگم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام بسیار بسیار بسیار ممنون دمو http://qalamdan.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام درست شد یا باید توضیح بدم؟؟؟؟یه نکته تو این سایت شما:حتما برای مجموعه ها و مطالب نام مستعار انتخاب کنید تو آدرس خیلی زشت میشه اگه ننویسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 سلام شرمنده توضیحاتون یه کم گنگه 1 واکنش ها : hatami1372 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) سلام یک پک فونت برای وب تو اینترنت هست به نام web font package که من دانلود کردم بگردید پیدا می کنید برید اون را دانلود کنید و فکر کنم فایل های با پسوند svg را نداره باید تو اون سایتی که بهتون دادم فونت کودک را بدید تا براتون تبدیل کنه به svg پسوند هایی که گفتم برای مرورگر های مختلف هست و بهتره همه پسوندها را داشته باشید هر جاییش را که نفهمیدید بگید تا من توضیح بدم موفق باشید ویرایش شده شهریور 92 توسط سعید حاتمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 اون پک رو قبلا گرفتم فونت ها رو دارم اما وقتی کد رو وارد میکنم سایت بهم میریزه کلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در شهریور 92 سلام شما کد فونت فیس را وارد کنید تو فایلcss بعد بگید تا من امتحان کنم کد فونت فیسی که وارد می کنید را هم اینجا بنویسید موفق باشید 1 واکنش ها : ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در شهریور 92 اقای حاتمی بسیار ممنون متوجه شدم انشاا... الان درستش میکنم بازم ممنون که وقت گذاشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر