yaser 4 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوستان کسی می تونه این ماژول یا شبیهش رو برا دانلود همینجا بگذاره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Tarantino 26 ارسال شده در بهمن 89 ماژول خوبيه لينك سايتي كه اين ماژول رو ديديد بگذاريد اگر همچين ماژولي بود پيدا ميكنم اگر نبود ميسازم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tarhara 0 ارسال شده در بهمن 89 برو حالشو ببر داداش :1: http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/frontend-news/2751 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در بهمن 89 سلام دوست عزیز این ماژول مورد نظر شما توضیحات سایت ترجمه کننده دمو رو هم که خودتون گذاشتید (البته من هم پیدا نکردم) لینک دانلود موفق باشید :1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در بهمن 89 دوستان عزیز شما ماژول mini frontpage رو گذاشتید من عینان همین ماژولی که در تصویر می بینید می خوام. جناب آقای طالبی ممنونم از شما، در واقع این افزونه برای ووردپرس ساخته شده من در سایت پریانا دیدم مجله اینترنتی پریانا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yaser 4 ارسال شده در بهمن 89 کسی جواب نمیده:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در بهمن 89 با سلام دوست عزیز از دادن اسپم خوداری کنید . اگه ایکستنشنی مثل{عین} این بود حتماً معرفعی میشد . شما باید از ایکستنشنهای مشابه استفاده کنید یا اینکه بگید تا براتون طراحی بشه {با جناب طالبی در تماس باشید } . پولی موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر