sirimiri 0 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام! من ی مشکلی با لاگین شدن کاربرهای انجمن دارم. وقتی بخوان لاگین شن کلا دامنه بالا نمیاد و ارور میده. باید آدرس و از اول بنویسن و وارد شن. بعدش هم بالای 10 تا پیغام login failedمیده که آخرش می نویسه login successful. مشکلش چیه؟ (ضمنا من خیلی به جوملا وارد نیستم، لطفا به زبان ساده توضیح بفرمایید!) ویرایش شده مرداد 92 توسط sirimiri نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام احتمالا" مشکل از تنظیمات مرورگرتون میباشد . بررسی کنید که استفاده از کوکی ها در مرورگرتون فعال باشد با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sirimiri 0 ارسال شده در مرداد 92 با سلام احتمالا" مشکل از تنظیمات مرورگرتون میباشد . بررسی کنید که استفاده از کوکی ها در مرورگرتون فعال باشد با مرورگر دیگری هم تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق ممنون از اینکه به این پست من پاسخ دادین. اولین چیزی رو که امتحانکردم همین بود، ولی مشکل از اینجا نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! کلیدهای Ctrl+Shift+Delete را بزنید و در پنجره ظاهر شده از بخش Details تمامی موارد را انتخاب کنید و در بالا از لیست آبشاری گزینه Everything را انتخاب کنید و روی دکمه Clear Now کلیک کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر