nava 1 ارسال شده در مرداد 92 سلام بە تمامی دوستان عزیز من وقتی کە تصاویر و فایلهای پدف رو همراه مطالب آپلود می کنم مستقیما روی سرور سایت قرار می گیرند و بعد از مدتی ادمین سرور بە علت زیادی اینگونە فایلها پیغام می فرستد کە سرور را از این فایلها پاک کنم تا سنگین نشود. حالا سوال این است چطوری میشە کاری کرد کە تصاویر و فایلهای آپلود شدە روی سرور آپلود نشود و بجای آن مثلا روی یە پوشە مشخص قرار بگیرند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام شما چطور فایل هاتون رو همراه مطلب آپلود میکنید؟ از چه افزونه های استفاده میکنید برای آپلود؟ اینکه در پوشه مشخصی آپلود شوند رو باید در طراحی افزونه منظور کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مرداد 92 سلام شما چطور فایل هاتون رو همراه مطلب آپلود میکنید؟ از چه افزونه های استفاده میکنید برای آپلود؟ اینکه در پوشه مشخصی آپلود شوند رو باید در طراحی افزونه منظور کرد من از افزونە خاصی استفادە نمی کنم تنها در پایین ادیتور روی تصویر کلیک میکنم و وقتی کە ادیتور باز شد تصاویر رو روی بخش تصاویر آپلود می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام خب من منظورم pdf ها بود که به چه طریقی آپلود میکنید موقع آپلود تصاویر م که خودتون میتونید پوشه ایجاد کنید و ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مرداد 92 سلام خب من منظورم pdf ها بود که به چه طریقی آپلود میکنید موقع آپلود تصاویر م که خودتون میتونید پوشه ایجاد کنید و ... من پدف هارا مستقیما از راە فتپ می فرستم و برخی اوقات از راە جی دانلود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 خب ببینید شما اگر دستی آپلود کردین خودتون پوشه بندی کنید با جی دانلود هم که خودش دسته بندی داره فایل ها به هر صورت روی سرور آپلود میشوند، ببینید مدیر سرور با آپلود فایل های شما مشکل داره یا دسته بندی کردن اونا !؟ 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مرداد 92 خب ببینید شما اگر دستی آپلود کردین خودتون پوشه بندی کنید با جی دانلود هم که خودش دسته بندی داره فایل ها به هر صورت روی سرور آپلود میشوند، ببینید مدیر سرور با آپلود فایل های شما مشکل داره یا دسته بندی کردن اونا !؟ مدیر سرور برای فایلهای داتابیس ٢٠٠ میگابیت تعیین کردە وقتی کە از این اندازە بالاتر رفت اخطار میدە کە فایلهارو پاک کنم و هرازگاهی سایت رو می بندد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر حجم کلی فایلهای آپلود شده از حجم فضای اختصاص داده به هاستتون بیشتر است یک راهش رو خود ادمین سرورتون بهتون گفت که همون پاکسازی برخی فایلها برای خالی نگه داشتن فضای آزاد میباشد روش دیگر اینست که اگر به لحاظ اقتصادی براتون امکانپذیر هست و همچنین میخواهید فایلها فقط روی هاست خودتون باشه بهتره پلن هاستتون رو ارتقا بدید برای گرفتن فضای بیشتر موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر