hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 سلام وقتی مدیریت امکانات تو جوملا رو میزنم این ارور رو میده 403: Access ForbiddenYou are not allowed to use "com_installer" during lockdown mode. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام اگر از RSFirewall استفاده میکنید قسمت System LockDown را غیرفعال کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : hassan_shahi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 برای من فارسی هست اگر منظورتون همون قسمت فعال کردن کنترل دسترسی مدیریت هستش این قسمت غیر فعاله فعالش میکنم این ارور رو میده 403: Access Forbidden"com_installer" is not in the allowed components list. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام من ماژول mod_xpertcaptionsنصب کردم اما تصاویر رو نشون نمیده باید چکار کنم؟ http://madeh.ir/index.php?option=com_content&view=featured&Itemid=347 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hassan_shahi 43 ارسال شده در مرداد 92 آقا وحید الان موضوع شما چه ربطی به مشکل من داره؟ لطفا موضوع جدید ایجاد کنید و مشکلتون رو اونجا مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 برای من فارسی هست اگر منظورتون همون قسمت فعال کردن کنترل دسترسی مدیریت هستش این قسمت غیر فعاله فعالش میکنم این ارور رو میده 403: Access Forbidden"com_installer" is not in the allowed components list. با سلام شما زبان قسمت ادمین رو موقتا" روی انگلیسی قرار بدید تا مشخص شود که گزینه درست را انتخاب کردید یا نه چون اون چیزی که من تو جستجو ها پیدا کردم این بود که اگر این قسمت فعال باشه این پیغام نمایش داده میشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر