Mahdi_S_T 0 ارسال شده در مرداد 92 من افزونه ای تب ساز مانند این سایت میخوام که به رنگ قرمز است و مجموعه اخبار - اطلاعیه ها و ... را نایش داده سایت : srbiau.ac.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nvd.imani 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام از ماژول SPTabاستفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام از ماژول SPTabاستفاده کن این ماژول را میشه بصورت عمودی مانند همین سایتی که گفتم در بیارم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام فکر نکنم بشه مثل اون با این افزونه ایجاد کرد موفق باشید 1 واکنش ها : nvd.imani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در مرداد 92 اصلا این تب ساز نیست که شما باید از آکاردئون استفاده کنید. برید دنبال آکاردئون عمودی فکر کنم ویجت کیت رایگان میتونست آکاردئون عمودی بسازه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mahdi_S_T 0 ارسال شده در مرداد 92 اصلا این تب ساز نیست که شما باید از آکاردئون استفاده کنید. برید دنبال آکاردئون عمودی فکر کنم ویجت کیت رایگان میتونست آکاردئون عمودی بسازه من ویجت گیت را دیدم ، همچین امکانی نداشت. من میخوام علاوه بر آکاردئون عمودی ، اسکرول هم داشته باشه تا صفحه را به هم نریزه و لازم نباشه ارتفاع صفحه زیاد بشه.اگه ممکنه دقیقا موردی را معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sadaf3d 18 ارسال شده در مرداد 92 ویجت کیت فقط به مثال بود.درضمن نسخه رایگانش نداشته،تونسخه پولی حتما داره.من خودم استفاده کردم. حالا غیر از اون هر افزونه ای که آکاردئون عمودی بسازه رو میتونی استفاده کنی.بگرد زیادن. یعنی چی علاوه بر آکاردئون عمودی اسکرول هم داشته باشه؟خب آکاردئون شبیه همون پستی که گذاشته بودید براتون ایجاد میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر