n.naghavi 2 ارسال شده در مرداد 92 با سلام خدمت همه ی دوستان. من مدتی هست که نمی تونم وارد بخش مدیریت وب سایتم بشم. وقتی آدرس بخش ادمین رو می زنم به جای صفحه همیشگی، اصلا صفحه ادمین جوملا باز نمی شه و یه کادر می یاره که نام کاربری و رمز بدم و بعدش هم خطا می ده. آدرس سایت : www.skinhealth.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام احتمالا شما دستیار مدیریت جومینا یا همون admin tools را نصب کردید باید اول همون یوزر نیم پسوردی که به برنامه دادی را اینجا وارد کنید بعد به قسمت مدیریت میرید اگه نشد به هاست خود مراجعه کنید و بعد به پوشه administrator برید و فکر کنم باید htapswd را پاک کنید تا قسمت مدیریتتون به صورت عادی بیاد بالا قبل از همه این ها ، تذکر بدم که بکاپ یادتون نره(هم از کل هم از همون فایل) موفق باشید 1 واکنش ها : n.naghavi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.naghavi 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام احتمالا شما دستیار مدیریت جومینا یا همون admin tools را نصب کردید باید اول همون یوزر نیم پسوردی که به برنامه دادی را اینجا وارد کنید بعد به قسمت مدیریت میرید اگه نشد به هاست خود مراجعه کنید و بعد به پوشه administrator برید و فکر کنم باید htapswd را پاک کنید تا قسمت مدیریتتون به صورت عادی بیاد بالا قبل از همه این ها ، تذکر بدم که بکاپ یادتون نره(هم از کل هم از همون فایل) موفق باشید ممنون از پاسختون. اما همونطور که عرض کرئم من الان دیگه اصلا نمی تونم وارد بخش ادمین بشم. یعنی تو این کادری که باز می شه یوزر و پس ورد ادمینو می زنم اما یه ذره می ره توفکر و بعد خطا میده. از تو هاست هم رفتم پسورد ادمینو کنترل کردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 سلام منم نگفتم برید به آدرس مدیریتتون باید برید به سی پنلتون و بعد برید تو پوشه administrator و بعد کارایی که گفتم انجام بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
n.naghavi 2 ارسال شده در مرداد 92 سلام منم نگفتم برید به آدرس مدیریتتون باید برید به سی پنلتون و بعد برید تو پوشه administrator و بعد کارایی که گفتم انجام بدید موفق باشید تا جایی که یادمه چیز جدیدی روش نصب نشده. این htapswd که فرمودین چی هست؟ ماژول یا کامپوننت؟ من چیزی پیدا نکردم تو هاست. مورد دیگه ای احتمال نمی دید باشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hatami1372 113 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام وقتی بر روی فایل منیجر کلیک می کنید یه تیک داره که فایل های مخفی را هم نمایش میده اون تیک رو بزنید بعد برید به پوشه administrator و بقیه کارها http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=13769918261.jpg این عکس را ببینید متوجه میشید این htpasswd یه فایل هست توی پوشه administrator من اسمش را به اشتباه نوشتم این فایل را یه بکاپ ازش بگیرید و بعد پاکش کنید شاید بشه با ریختن پوشه administrator از یک جوملای خام اون را درست کرد برای پیشنهاد دوم من باید اساتید نظر بدن موفق باشید ویرایش شده مرداد 92 توسط سعید حاتمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 92 سلام اول بررسی کنید ببینید پوشتون پسورد داره یانه، برای اینکار روی پوشه کلیک راست کنید و password protect رو بزنید اگر تیک مربع جلوی متن Password protect this directory: علامت دار بود علامتش رو بردارید و save رو بزنید اگر علامت دار نبود اطلاع بدین 1 واکنش ها : hatami1372 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر