gamentech 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان گلمن یک مشکلی در آپدیت از جوملا 2.5.14 به جوملا 3.1 دارم وقتی می خوام از خود مدیریت ارتقا بدم هنگام آپدیت این ارور می یاد و خود سایت هم این ارور می یادو وقتی می خوام وارد administrator بشم این ارور میاددوستان گلم خیلی به کمکتون نیاز دارممرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gamentech 0 ارسال شده در مرداد 92 سلام دوستان گل من یک مشکلی در آپدیت از جوملا 2.5.14 به جوملا 3.1 دارم وقتی می خوام از خود مدیریت ارتقا بدم هنگام آپدیت این ارور می یاد و خود سایت هم این ارور می یاد و وقتی می خوام وارد administrator بشم این ارور میاد دوستان گلم خیلی به کمکتون نیاز دارم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام لطفا" اسپم نکنید ! ابتدا بفرمایید آیا هاستتون از php5.3.1 یا کمی بالاتر و همچنین mysql5.1 به بالا پشتیبانی میکند ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gamentech 0 ارسال شده در مرداد 92 بله پشتیبانی می کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در مرداد 92 با سلام در حال حاضر استفاده از جوملا 3 توصیه نمیشه و بهتره از همون جوملا 2.5 استفاده کنید اما اگر اصرار در ارتقا دارید میتوانید با مراجعه به سایت رسمی جوملا و دانلود بسته آپدیت مربوط به جوملا 3 ، جوملاتون رو به آخرین نسخه جوملا 3 ارتقا بدید بسته را همانند یک افزونه از طریق قسمت نصب از پوشه نصب کنید قبل از انجام این کار از تمام فایلها و دیتابیستون بک آپ بگیرید !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gamentech 0 ارسال شده در مرداد 92 من تمام روش های آپدیت رو بلدم اما هر کاری می کنم این ارور می یاد نمی دونم مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر