probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام من یه مشکل خیلی خیلی عجیب دارم یه ماژول دارم به نام : test1 1 - در این ماژول یه لینک به یه مطلب دادم به نام :search-engine-optimization که آدرس رو به این صورت نشون می ده : /index.php/search-engine-optimization ------------------------------------------------------------------------------------------------ 2 - تا اینجا همه چی حله ، اما از این به بعد در همین ماژول همین لینک رو به یه مطلب دیگه دادم به نام : not-like-your-site که آدرس رو به این صورت نشون می ده : index.php/component/content/article/15-web-design/1-not-like-your-site ------------------------------------------------------------------------------------------------ 3 - بعد اومدم یه تستی کردم ، از مطلب مربوط به شماره 1 یه کپی کامل گرفتم به نام : search-engine-optimization-2 و انتظار داشتم که چون در شماره 1 همه چی درسته اینجا هم درست باشه . اما در کمال تعجب اینجا آدرس مثل شماره 2 شد !!!!!! در صورتی که من از کپی کامل مطلب شماره 1 استفاده کردم و نامش رو تغییر دادم: index.php/component/content/article/15-web-design/21-search-engine-optimization-2 ------------------------------------------------------------------------------------------------- نکته 1: web design = نام مجموعه مطلبه . نکته 2 : همه این مطالب در یک مجموعه هستند . نکته 3 : هیچ افزونه سئویی ندارم و به درخواست مشتری نمی تونم داشته باشم . خیلی فکر کردم اما نتیجه نداد . ممنون. ویرایش شده مرداد 92 توسط probing_online نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
probing_online 15 ارسال شده در مرداد 92 آقا حل شد ! راهش رو می گم شاید به کار بقیه هم بیاد . و اینکه ببینید ایرادی نداره ؟ خلاصش می کنم : من اومدم او مطلب مربوط به شماره 2 رو که لینکش طولا نی می شد در یک منو هم منتشر کردم . اما اون منو رو در مو قعیتی قرار دادم که در قالب وجود نداره. با این کار لینک هام بهینه شده نمایش داده می شه . دلیل مشکلم و اخلاف مطالب 1 و 2 هم همین بود . حالا این مشکلی نداره ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر